-23%

REN Clearcalm Replenishing Gel Cream 50 ml

REN Clearcalm Replenishing Gel Cream er en ansiktskrem spesielt utviklet for å gi fuktighet og berolige huden, samtidig som den er formulert for å redusere kviser og urenheter.

kr 299,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 5060389248634 SKU 947100 Kategorier , , , , ,

Pris pr. ml: kr. 7.78

Ansiktskrem

Produktinformasjon

REN Clearcalm Replenishing Gel Cream er en ansiktskrem spesielt utviklet for å gi fuktighet og berolige huden, samtidig som den er formulert for å redusere kviser og urenheter.

REN Clearcalm Replenishing Gel Cream

  • Ansiktskrem: Dette produktet er en ansiktskrem som brukes til å gi fuktighet til huden og gi næring til den. Den er spesielt utviklet for de med uren hud og har en lett gelkonsistens.
  • Fuktighetsgivende: REN Clearcalm Replenishing Gel Cream gir fuktighet til huden, noe som er viktig selv for de med uren hud. Fuktighet kan bidra til å opprettholde hudens naturlige balanse og forhindre overproduksjon av olje.
  • Beroligende egenskaper: Kremen inneholder beroligende ingredienser som kamille og lavendel for å hjelpe til med å redusere irritasjon og berolige huden.
  • Motvirker urenheter: Den er spesielt formulert for å hjelpe til med å redusere kviser og urenheter ved å gi riktig pleie til uren hud.
  • Bruksanvisning: Påfør kremen jevnt på renset ansikt og massér den forsiktig inn. Du kan bruke den som en del av din daglige hudpleierutine, morgen og kveld.

REN Clearcalm Replenishing Gel Cream er en del av RENs Clearcalm-serie, som er designet for å hjelpe de med uren hud med å oppnå en balansert og renere hudtone. Som med alle hudpleieprodukter, er det viktig å sjekke ingredienslisten og gjøre en hudfølsomhetstest før du bruker produktet, spesielt hvis du har sensitiv hud eller allergier. Hvis du har spesielle hudproblemer eller bekymringer, kan det være lurt å konsultere en hudpleieekspert eller dermatolog for personlig rådgivning.

Egenskaper

Navn: REN Clearcalm Replenishing Gel Cream 50 ml

Leverandør:

Varenummer: 947100

Ingredienser

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Oleyl Alcohol, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycine Soja (Soybean) Oil, Lauryl Laurate, Myristyl Myristate, Cetearyl Glucoside, Alcohol Denat., Oryzanol, Caprylic/Capric Triglyceride, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Vaccinium Vitis-Idaea (Lingonberry) Seed Oil, Carbomer, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Salvia Officinalis (Sage) Oil, Tocopherol, Lactic Acid, Anthemis Nobilis Flower Oil, Pueraria Lobata (Kudzu) Symbiosome Extract, Cassia Alata Leaf Extract, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxymethylglycinate, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Laminaria Ochroleuca Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool

Handlekurv
REN Clearcalm Replenishing Gel Cream 50 mlREN Clearcalm Replenishing Gel Cream 50 ml
kr 299,00 ink. mva.
Skroll til toppen