-22%

REN Clearcalm Non-Drying Spot Treatment 15ml

REN Clearcalm Non-Drying Spot Treatment er et målrettet behandlingsprodukt utviklet for å bidra til å redusere kviser og urenheter uten å tørke ut huden.

kr 159,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 5060389246869 SKU 993529 Kategorier , , ,

Pris pr. ml: kr. 13.60

Spot Treatment

Produktinformasjon

REN Clearcalm Non-Drying Spot Treatment er et målrettet behandlingsprodukt utviklet for å bidra til å redusere kviser og urenheter uten å tørke ut huden.

REN Clearcalm Non-Drying Spot Treatment

  • Målrettet behandling: Dette produktet er en spot treatment, noe som betyr at det er utviklet for å brukes direkte på kviser og urenheter. Det bidrar til å behandle de spesifikke områdene der du har problemhud.
  • Non-Drying Formula: En av de viktige egenskapene til denne behandlingen er at den er formulert for å bekjempe kviser uten å tørke ut huden. Dette er spesielt viktig for de med sensitiv hud eller for å unngå å skape mer ubalanse i huden.
  • Beroligende og beskyttende: I tillegg til å bekjempe kviser, inneholder denne behandlingen også beroligende ingredienser for å redusere irritasjon og beskytte huden mot ytterligere skade.
  • Bruksanvisning: Påfør produktet direkte på kviser eller urenheter som du ønsker å behandle. Du kan bruke det som en del av din hudpleierutine, morgen og kveld, eller bare på de områdene der du har behov.

REN Clearcalm Non-Drying Spot Treatment er designet for de som ønsker en målrettet behandling for kviser og urenheter uten å tørke ut huden. Som med alle hudpleieprodukter, er det viktig å sjekke ingredienslisten og gjøre en hudfølsomhetstest før du bruker produktet, spesielt hvis du har sensitiv hud eller allergier. Hvis du har spesielle hudproblemer eller bekymringer, kan det være lurt å konsultere en hudpleieekspert eller dermatolog for personlig rådgivning.

Egenskaper

Navn: REN Clearcalm Non-Drying Spot Treatment 

Leverandør:

Varenummer: 993529

Ingredienser

Aqua (Water), Alcohol Denat., Glycerin, Xanthan Gum, Pinus Pinaster Bark Extract, Salicylic Acid, Caprylyl/Capryl Glucoside, Salix Nigra (Willow) Bark Extract, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Sodium Benzoate, Xylitol, Propanediol, Santalum Album (Sandalwood) Wood Oil, Potassium Sorbate, Sodium Cocoyl Glutamate, Glucose, Citric Acid, Glyceryl Caprylate, Polyglyceryl-6 Oleate, Thymus Vulgaris Leaf Oil, Chlorella Vulgaris Extract, Sodium Surfactin, Lactic Acid, Sodium Lactate, Farnesol

Handlekurv
REN Clearcalm Non-Drying Spot TreatmentREN Clearcalm Non-Drying Spot Treatment 15ml
kr 159,00 ink. mva.
Skroll til toppen