REN Clearcalm Detox mask 50 ml

REN Clearcalm Detox Mask er en ansiktsmaske designet for å rense og berolige huden, spesielt for de med uren og sensitiv hud.

kr 299,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 5056264705286 SKU 971708 Kategorier , , , ,

Pris pr. ml: kr. 7.98

Produktinformasjon

REN Clearcalm Detox Mask er en ansiktsmaske designet for å rense og berolige huden, spesielt for de med uren og sensitiv hud.

REN Clearcalm Detox Mask

  • Ansiktsmaske: Dette produktet er en ansiktsmaske som brukes for å gi en dyp rengjøring og detox-effekt til huden. Masken inneholder leire, som er kjent for å hjelpe til med å absorbere overflødig olje og urenheter fra hudens overflate.
  • Beroligende egenskaper: REN Clearcalm Detox Mask inneholder også beroligende ingredienser som aloe vera og lavendel for å hjelpe til med å redusere irritasjon og berolige huden.
  • Motvirker urenheter: Den er spesielt formulert for å hjelpe til med å redusere kviser og urenheter ved å rense porene grundig.
  • Bruksanvisning: Påfør masken jevnt på renset ansikt og unngå øyeområdet. La den virke i 10-15 minutter, eller til den er helt tørr. Skyll deretter grundig med lunkent vann. Du kan bruke den som en del av din hudpleierutine en til to ganger i uken, avhengig av din hudtype og behov.

REN Clearcalm Detox Mask er designet for de som ønsker å forbedre hudens klarhet, rense porene og redusere kviser og urenheter. Som med alle hudpleieprodukter, er det viktig å sjekke ingredienslisten og gjøre en hudfølsomhetstest før du bruker produktet, spesielt hvis du har sensitiv hud eller allergier. Hvis du har spesielle hudproblemer eller bekymringer, kan det være lurt å konsultere en hudpleieekspert eller dermatolog for personlig rådgivning.

Egenskaper

Navn: REN Clearcalm Detox mask 50 ml

Leverandør:

Varenummer: 971708

Ingredienser

qua (Water), Silica, Sodium Hyaluronate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Hydroxyacetophenone, Glycerin, Pullulan, Carbomer, Mica, CI77891 (Titanium Dioxide), Polianthes Tuberosa Callus Extract, Phenoxyethanol, Porphyridium Cruentum Extract, Rosa Damascena Flower Oil, Rosa Damascena Extract, Sodium Hydroxide, Citronellol, Geraniol

Handlekurv
REN Clearcalm Detox mask 50 mlREN Clearcalm Detox mask 50 ml
kr 299,00 ink. mva.
Skroll til toppen