REN Clarimatte T-Zone Control Cleansing Gel 150ml

REN Clarimatte T-Zone Control Cleansing Gel er en ansiktsrens spesielt utviklet for å rense og kontrollere fet og kombinasjonshud, spesielt i T-sonen (panne, nese og hake).

kr 199,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 5056264705484 SKU 869801 Kategorier , , , , ,

Pris pr. ml: kr. 1.86

Produktinformasjon

REN Clarimatte T-Zone Control Cleansing Gel er en ansiktsrens spesielt utviklet for å rense og kontrollere fet og kombinasjonshud, spesielt i T-sonen (panne, nese og hake).

REN Clarimatte T-Zone Control Cleansing Gel

  • Størrelse: Dette produktet leveres i en flaske med 150 ml ansiktsrens.
  • For fet og kombinasjonshud: Denne ansiktsrensen er spesielt formulert for å møte behovene til de med fet eller kombinasjonshud. Den bidrar til å balansere hudens oljeproduksjon og redusere glans i T-sonen.
  • Dyp rens: REN Clarimatte Cleansing Gel gir en dyp rengjøring som fjerner smuss, overflødig olje og urenheter fra huden. Dette kan bidra til å forhindre tilstopping av porene og hudormer.
  • Kontrollerer glans: Den bidrar til å kontrollere glans i T-sonen, slik at huden føles matt og balansert.
  • Beriket med ingredienser: REN-produkter er kjent for å være formulert med naturlige og rene ingredienser. Dette produktet kan inkludere ingredienser som salisylsyre, som hjelper til med å eksfoliere huden, samt andre beroligende ingredienser for å unngå irritasjon.
  • Bruksanvisning: For best resultat, bruk rensegelen daglig som en del av din hudpleierutine. Massér den forsiktig inn i fuktig hud, skyll deretter grundig med lunkent vann.

REN Clarimatte T-Zone Control Cleansing Gel er en del av RENs Clarimatte-serie, som er designet for å hjelpe de med fet og kombinasjonshud med å oppnå en balansert og matt hudtone. Som med alle hudpleieprodukter, er det viktig å sjekke ingredienslisten og gjøre en hudfølsomhetstest før du bruker produktet, spesielt hvis du har sensitiv hud eller allergier. Hvis du har spesielle hudproblemer eller bekymringer, kan det være lurt å konsultere en hudpleieekspert eller dermatolog for personlig rådgivning.

Egenskaper

Navn: REN Clarimatte T-Zone Control Cleansing Gel 150ml

Leverandør:

Varenummer: 869801

Ingredienser

Aqua (Water), Glycerin, Coco Glucoside, Polysorbate 20, Xanthan Gum, Panthenol, Salix Nigra (Willow) Bark Extract, Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Peel Oil, Crataegus Oxyacantha Stem Extract, Callitris Introtropica Wood Oil, Phenoxyethanol, Glucose, Sodium Benzoate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Water Extract, Lactobacillus, Cocus Nucifera Fruit Extract, Sodium Chloride, Lactoperoxidase, Glucose Oxidase, Lactic Acid, Sodium Hydroxide, Limonene, Linalool

Handlekurv
REN Clarimatte T-Zone Control Cleansing GelREN Clarimatte T-Zone Control Cleansing Gel 150ml
kr 199,00 ink. mva.
Skroll til toppen