Oral-B Precis Clean børstehode 4 stk

kr 219,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. stk.: kr. 54.75

Utskiftbare tannbørstehoder

Produktinformasjon

Oral-B Precis Clean børstehode 4 stk er det ideelle valget for de som ønsker en grundig og presis rengjøring av tennene sine. Med denne pakken får du fire børstehoder som er designet for å gi en dyp rengjøring av tennene dine, samtidig som de kommer til på vanskelige steder i munnen din.

Presis rengjøring

Børstehodene har en spesiell form som gjør det enkelt å nå bak i tannrekken og langs tannkjøttlinjen. På denne måten får du en mer presis og grundig rengjøring av tennene dine.

Dyp rengjøring

Børstehodene har også ekstra lange børstehår som når dypere inn mellom tennene og langs tannkjøttet. Dette gir en mer effektiv rengjøring av områder som ellers kan være vanskelig å nå med vanlige børstehoder.

Kompatibel med flere modeller

Oral-B Precis Clean børstehoder er kompatible med en rekke ulike elektriske tannbørster fra Oral-B, inkludert Vitality, Pro, SmartSeries og Genius. På denne måten kan du være sikker på at børstehodene passer til tannbørsten din.

Enkel utskifting

Det er enkelt å bytte ut børstehodene når de begynner å bli slitte eller har gått ut på dato. Bare dra av det gamle børstehodet og sett på det nye. Det er enkelt og tar bare noen sekunder.

Egenskaper

Navn: Oral-B Precis Clean børstehode 4 stk

Leverandør: Procter & Gamble Norge As

Varenummer: 925713

Ingredienser

Handlekurv
Oral-B Precis Clean børstehode 4 stk
kr 219,00 ink. mva.
Skroll til toppen