Nycoplus Vegansk Omega-3 fra alger 30stk

kr 269,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. stk.: kr. 6.50

Produktinformasjon

Nycoplus Vegansk Omega-3 fra alger 30stk er et kosttilskudd som gir kroppen din tilstrekkelig mengde Omega-3 fettsyrer uten å måtte ty til fiskeoljer. Disse tablettene er laget av alger som er en naturlig og bærekraftig kilde til Omega-3. De er spesielt utviklet for veganere og vegetarianere som ønsker å få i seg tilstrekkelig med Omega-3.

Omega-3 for optimal helse

Omega-3 fettsyrer er essensielle for kroppens helse og funksjon. De spiller en viktig rolle i hjertehelsen, hjernen og synet. Ved å ta Nycoplus Vegansk Omega-3 fra alger 30stk daglig, kan du sikre deg at kroppen din får tilstrekkelig med Omega-3 for å fungere optimalt.

Vegansk og bærekraftig

Nycoplus Vegansk Omega-3 fra alger 30stk er laget av alger og er et vegansk og bærekraftig alternativ til fiskeoljer. Alger er en naturlig kilde til Omega-3, og dette kosttilskuddet gir deg Omega-3 på en bærekraftig måte. Ved å ta disse tablettene, kan du sikre deg at du får i deg tilstrekkelig med Omega-3 uten å måtte ty til fiskeoljer.

Lett å ta

Nycoplus Vegansk Omega-3 fra alger 30stk er små og enkle å svelge. Disse tablettene er perfekte for personer som har problemer med å svelge større tabletter eller kapsler. Ved å ta disse tablettene daglig, kan du sikre deg at du får i deg tilstrekkelig med Omega-3 uten å måtte bekymre deg for å svelge store tabletter eller kapsler.

Egenskaper

Navn: Nycoplus Vegansk Omega-3 fra alger 30stk

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 950196

Ingredienser

Algeolje, kapselvegg [glyserol, hydroksypropylstivelse, geleringsmiddel (karragenan), surhetsregulerende middel (natriumkarbonat)], solsikkeolje, rosmarinekstrakt, antioksidanter (tokoferolrikt ekstrakt, askorbinsyreester av fettsyrer).

Handlekurv
Nycoplus Vegansk Omega-3 fra alger 30stk
kr 269,00 ink. mva.
Skroll til toppen