-24%

Nycoplus Omega-3 Geleputer 60 stykker

kr 129,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. stk.: kr. 2.82

Enkel og praktisk måte å få i seg viktige næringsstoffer

Produktinformasjon

Nycoplus Geleputer er et kosttilskudd i form av små, myke geléputer som er enkle å svelge og ta med seg på farten. Disse geléputene er rike på viktige næringsstoffer som vitaminer og mineraler som er essensielle for en sunn kropp og et sunt immunforsvar.

En av fordelene med Nycoplus Geleputer er at de gir deg en enkel og praktisk måte å få i deg viktige næringsstoffer på. Omega-3 Geleputer består av små geléputer med en deilig smak av sitron. Kosttilskuddet inneholder omega-3-fettsyrer og vitaminene A, D og E. Omega-3 har gunstig effekt på hjerte, syn og hjernens utvikling.

Til slutt, Nycoplus Geleputer er enkel å ta med seg på farten. De kommer i en praktisk emballasje som gjør det enkelt å ta med seg kosttilskuddet når du er på farten eller på reise. Dette gjør det lettere å holde seg på toppen av ditt daglige kosttilskuddsbehov, uansett hvor du befinner deg.

Alt i alt, Nycoplus Geleputer er en enkel og praktisk måte å få i deg viktige næringsstoffer på, og er spesielt nyttig for personer med en travel livsstil eller som ønsker å opprettholde et sunt immunforsvar. Med disse geléputene kan du sikre at kroppen din får alle de essensielle næringsstoffene den trenger for å fungere optimalt.

Egenskaper

Navn: Nycoplus Geleputer 60 stykker

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 868527

Ingredienser

Konsentrert fiskeolje, søtstoff (xylitol), renset vann, søtstoff (sorbitol), gelatin (storfe), aroma (sitron), antioksidant (eplesyre), surhetsregulerende middel (trinatriumsitrat), antioksidant (tokoferoler), fargestoff (betakaroten). Vitaminer: D-alfa-tokoferol, kolekalsiferol, retinylpalmitat.

Handlekurv
Nycoplus Omega-3 Geleputer 60 stykker
kr 129,00 ink. mva.
Skroll til toppen