-22%

Nycoplus Gravid 56 kapsler og 56 tabletter

Opprinnelig pris var: kr 229,00.Nåværende pris er: kr 179,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. stk.: kr. 2.04

Kosttilskudd for gravide kvinner

Produktinformasjon

Nycoplus Gravid er et kosttilskudd spesielt utviklet for gravide kvinner. Det består av både kapsler og tabletter, som gir en kombinasjon av viktige næringsstoffer som er viktig for en sunn graviditet.

En av fordelene med Nycoplus Gravid er at det bidrar til å dekke næringsbehovet til gravide kvinner. Gravide kvinner har økt behov for mange næringsstoffer, inkludert vitaminer og mineraler. Dette tilskuddet inneholder blant annet jern, folsyre, vitamin D, kalsium og omega-3-fettsyrer, som er spesielt viktig for fosterets utvikling og for å styrke mors immunsystem.

Videre kan Nycoplus Gravid også bidra til å redusere risikoen for komplikasjoner under graviditeten og fødselen. Studier har vist at tilskudd av folsyre og jern kan redusere risikoen for nevralrørsdefekter og anemi hos både mor og barn.

Til slutt, Nycoplus Gravid er en enkel og praktisk måte å tilføre kroppen viktige næringsstoffer på, spesielt for kvinner som ikke får nok næringsstoffer gjennom kostholdet sitt. Det anbefales å bruke 2 kapsler og 2 tabletter daglig, for å oppleve de beste resultatene. Dette er et kosttilskudd. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert

Alt i alt er Nycoplus Gravid et kosttilskudd som er spesielt utviklet for gravide kvinner, og som bidrar til å dekke næringsbehovet til disse kvinnene. Det støtter fosterets utvikling og styrker mors immunsystem, samtidig som det kan redusere risikoen for komplikasjoner under graviditeten og fødselen.

Egenskaper

Navn: Nycoplus Gravid 56 kapsler og 56 tabletter

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 924219

Ingredienser

Kapsel: konsentrert fiskeolje, kapselvegg [gelatin (storfe), glyserol], antioksidant (tokoferoler). Tablett: fyllstoff (cellulose), overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose), tabletthjelpestoff (kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose), fargestoffer (jernoksider), overflatebehandlingsmidler (magnesiumsalter av fettsyrer, talkum), tabletthjelpestoff (silisiumdioksid). Vitaminer: L-askorbinsyre, nikotinamid, DL-alfa-tokoferylacetat, kalsium-D-pantotenat, tiaminmononitrat, pyridoksinhydroklorid, riboflavin, pteroylmonoglutaminsyre, retinylacetat, fytomenadion, D-biotin, kolekalsiferol, cyanokobalamin. Mineraler: kalsiumkarbonat, magnesiumoksid, jern(II)fumarat, sinkoksid, mangansulfat, kobbersulfat, kaliumjodid, krom(III)klorid, natriummolybdat, natriumselenitt.

Handlekurv
Nycoplus Gravid 56 kapsler og 56 tabletter
Opprinnelig pris var: kr 229,00.Nåværende pris er: kr 179,00. ink. mva.
Skroll til toppen