-22%

Nycoplus C-vitamin 200 mg 80 tyggetabletter

Opprinnelig pris var: kr 89,00.Nåværende pris er: kr 69,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. stk.: kr. 1.11

Styrk immunforsvaret ditt på en enkel måte

Produktinformasjon

Nycoplus C-vitamin tyggetabletter er en rask og enkel måte å få i seg C-vitamin, et viktig næringsstoff som kroppen ikke kan produsere selv. C-vitamin er essensielt for en rekke funksjoner i kroppen, inkludert immunforsvaret, hudens helse og jernopptaket i kroppen.

En av fordelene med Nycoplus C-vitamin tyggetabletter er at de er enkle å ta med seg og enkle å spise. Disse tyggetablettene er spesielt nyttige for personer som har vanskelig for å svelge piller eller som ikke ønsker å ta et flytende C-vitamin tilskudd.

Videre kan Nycoplus C-vitamin tyggetabletter styrke immunforsvaret ditt. C-vitamin har en viktig rolle i å bekjempe frie radikaler og holde kroppens immunforsvar sterkt. Med disse tyggetablettene kan du enkelt styrke kroppens evne til å bekjempe infeksjoner og sykdommer.

Til slutt er Nycoplus C-vitamin tyggetabletter også en praktisk måte å få i seg C-vitamin når du er på farten. Med en liten boks med 80 tabletter, kan du enkelt ta med deg kosttilskuddet på jobb eller når du reiser.

Alt i alt, Nycoplus C-vitamin tyggetabletter er en rask og enkel måte å få i seg C-vitamin på, og er spesielt nyttige for personer som ønsker å styrke immunforsvaret sitt og opprettholde en god helse. Med disse tyggetablettene kan du enkelt sikre at kroppen din får det C-vitaminet den trenger for å fungere optimalt.

Egenskaper

Navn: Nycoplus C-vitamin 200 mg 80 tyggetabletter

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 846196

Ingredienser

Tabletthjelpestoffer (sorbitol, isomalt, magnesiumsalter av fettsyrer), aroma, søtstoff (natrumsakkarin), tabletthjelpestoff (mono- og diglyserider av fettsyrer). Vitamin: natrium-L-askorbat, L-askorbinsyre.

Handlekurv
Nycoplus C-vitamin 200 mg 80 tyggetabletter
Opprinnelig pris var: kr 89,00.Nåværende pris er: kr 69,00. ink. mva.
Skroll til toppen