-22%

Nycoplus B12-vitamin 9mcg tabletter 100stk

Opprinnelig pris var: kr 89,00.Nåværende pris er: kr 69,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. stk.: kr. 0.89

Produktinformasjon

Nycoplus B12-vitamin 9mcg tabletter er et kosttilskudd som inneholder vitamin B12, en viktig vitamin som kroppen trenger for å fungere optimalt. Disse tablettene er spesielt utviklet for personer som lider av B12-mangel eller som trenger ekstra tilskudd av B12 i kostholdet sitt.

B12-mangel

Nycoplus B12-vitamin 9mcg tabletter er spesielt utviklet for personer som lider av B12-mangel. B12-mangel kan føre til en rekke helseproblemer, inkludert anemi, nedsatt hukommelse og konsentrasjonsvansker. Ved å ta disse tablettene daglig, kan du sikre deg at kroppen din får tilstrekkelig med B12 for å fungere optimalt.

Kosttilskudd

Nycoplus B12-vitamin 9mcg tabletter er et kosttilskudd som er ideelt for personer som trenger ekstra tilskudd av B12 i kostholdet sitt. Dette kosttilskuddet er spesielt utviklet for personer som har et kosthold som ikke inneholder tilstrekkelig med B12. Ved å ta disse tablettene daglig, kan du sikre deg at du får i deg tilstrekkelig med B12 som kroppen din trenger.

Lett å ta

Nycoplus B12-vitamin 9mcg tabletter er små og enkle å svelge. Disse tablettene er perfekte for personer som har problemer med å svelge større tabletter eller kapsler. Ved å ta disse tablettene daglig, kan du sikre deg at du får i deg tilstrekkelig med B12 uten å måtte bekymre deg for å svelge store tabletter eller kapsler.

Egenskaper

Navn: Nycoplus B12-vitamin 9mcg tabletter 100stk

Leverandør: Orifarm Healthcare AS

Varenummer: 949972

Ingredienser

Tabletthjelpestoffer (kalsiumfosfater, cellulose, mannitol), overflatebehandlingsmidler (magnesiumsalter av fettsyrer, fettsyrer), vitamin (cyanokobalamin).

Handlekurv
Nycoplus B12-vitamin 9mcg tabletter 100stk
Opprinnelig pris var: kr 89,00.Nåværende pris er: kr 69,00. ink. mva.
Skroll til toppen