-25%

NUXE Very Rose Refreshing Tonic Mist 200 ml

NUXE Very Rose Refreshing Tonic Mist er en forfriskende ansiktsmist formulert for å gjenopplive og tone huden samtidig som den gir en behagelig følelse av friskhet.

Opprinnelig pris var: kr 239,00.Nåværende pris er: kr 179,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 1.20

Produktinformasjon

NUXE Very Rose Refreshing Tonic Mist er en forfriskende ansiktsmist formulert for å gjenopplive og tone huden samtidig som den gir en behagelig følelse av friskhet.

Fordeler med NUXE Very Rose Refreshing Tonic Mist

  • Forfriskende tonic mist: Dette tonic-misten er designet for å gi en øyeblikkelig følelse av oppfriskning til huden når som helst på dagen.
  • Toning egenskaper: Very Rose Refreshing Tonic Mist hjelper til med å tone huden og forbereder den for etterfølgende hudpleieprodukter.
  • Beroligende egenskaper: Den inneholder ofte roseekstrakt eller rosenblomstvann, som har beroligende egenskaper og kan bidra til å redusere hudirritasjon.
  • Fuktighetsgivende: Misten gir også fuktighet til huden, noe som kan bidra til å opprettholde hudens naturlige balanse.
  • Delikat rose-duft: Mange liker den delikate duften av roser som følger med bruken av denne misten.
  • Bruksanvisning: Spray tonic misten på ansiktet med lukkede øyne når som helst du føler behov for en forfriskende boost.

NUXE Very Rose Refreshing Tonic Mist er ideell for de som ønsker en rask og forfriskende opplevelse for huden med den delikate duften av roser. Den kan brukes når som helst på dagen for å gi huden en følelse av oppvåkning og hydrering. Som med alle hudpleieprodukter, bør du gjøre en hudfølsomhetstest før du bruker produktet for å sikre at det passer for din hudtype.

Egenskaper

Navn: NUXE Very Rose Refreshing Tonic Mist 200 ml

Leverandør: Bonaventura Sales As

Varenummer: 893047

Ingredienser

Aqua/Water, Hexylene Glycol, Rosa Damascena Flower Water, Glycerin, Parfum/Fragrance, Phenoxyethanol, Allantoin, Sodium Gluconate, Xylitylglucoside, Coco-Glucoside, Anhydroxylitol, Cetrimonium Bromide, Caprylyl/Capryl Glucoside, Xylitol, Citric Acid, Sodium Hydroxide [N4107/A].

Handlekurv
NUXE Very Rose Refreshing Tonic MistNUXE Very Rose Refreshing Tonic Mist 200 ml
Opprinnelig pris var: kr 239,00.Nåværende pris er: kr 179,00. ink. mva.
Skroll til toppen