-24%

NUXE Prodigieux Floral dusjgel 200ml

NUXE Prodigieux Floral dusjgel er en dusjgel med den fortryllende duften av Nuxe sin ikoniske Prodigieux Floral parfyme. Den gir en luksuriøs dusjopplevelse samtidig som den skånsomt renser huden.

kr 129,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 0.85

Produktinformasjon

NUXE Prodigieux Floral dusjgel er en dusjgel med den fortryllende duften av Nuxe sin ikoniske Prodigieux Floral parfyme. Den gir en luksuriøs dusjopplevelse samtidig som den skånsomt renser huden.

Fordeler med NUXE Prodigieux Floral dusjgel

  • Forførende duft: Dette dusjgelen er beriket med den sensuelle Prodigieux Floral duften, som inkluderer noter av appelsinblomst, magnolia og vanilje. Denne duften gir en følelse av luksus og velvære under dusjen.
  • Skånsom rengjøring: Dusjgelen renser huden skånsomt, og etterlater den myk og delikat parfymert.
  • Fuktighetsgivende: Den inneholder ofte fuktighetsgivende ingredienser som hjelper til med å opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse.
  • Luksuriøs dusjopplevelse: Prodigieux Floral dusjgel gir en luksuriøs og forfriskende dusjopplevelse som kan gjøre din daglige rutine til et øyeblikk av velvære.
  • Bruksanvisning: Påfør dusjgelen på våt hud, skum opp og skyll grundig.

NUXE Prodigieux Floral dusjgel er ideell for de som ønsker å forvandle sin daglige dusj til en sensorisk opplevelse med den fortryllende duften av Prodigieux Floral. Den skånsomme rengjøringen og fuktighetsgivende egenskapene gjør det til en flott tillegg til din dusjrutine. Som med alle dusjprodukter, bør du alltid gjøre en hudfølsomhetstest før du bruker produktet, spesielt hvis du har sensitiv hud eller allergier.

Egenskaper

Navn: NUXE Prodigieux Floral dusjgel 200ml

Leverandør: Bonaventura Sales As

Varenummer: 825609

Ingredienser

Aqua/Water, Caprylyl/Capryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Parfum/Fragrance, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glyceryl Laurate, Sodium Chloride, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sodium Benzoate, Sodium Gluconate, Sodium Hydroxide, Limonene, Linalool [N2218/A].

Handlekurv
NUXE Prodigieux Floral dusjgelNUXE Prodigieux Floral dusjgel 200ml
kr 129,00 ink. mva.
Skroll til toppen