-27%

NUXE Nuxuriance Ultra øye-/leppekrem 15ml

NUXE Nuxuriance Ultra Øye-/Leppekrem er en spesiell behandlingskrem utviklet for å målrette de sensitive områdene rundt øynene og leppene.

kr 349,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 31.93

Produktinformasjon

NUXE Nuxuriance Ultra Øye-/Leppekrem er en spesiell behandlingskrem utviklet for å målrette de sensitive områdene rundt øynene og leppene.

Fordeler med NUXE Nuxuriance Ultra Øye-/Leppekrem

  • Øye- og leppepleie: Denne kremen er spesielt formulert for å gi intens pleie til de delikate områdene rundt øynene og leppene, hvor huden er tynnere og mer utsatt for aldring.
  • Anti-aldring: Kremen inneholder aktive ingredienser som kan bidra til å redusere synlige aldringstegn som rynker, fine linjer og tap av fasthet i disse områdene.
  • Nærende og fuktighetsgivende: Kremen gir også næring og fuktighet til huden, og bidrar til å opprettholde dens naturlige fuktighetsbalanse.
  • Skånsom og beroligende: Den er utviklet med tanke på sensitiv hud rundt øynene og leppene og har ofte en skånsom og beroligende formel.
  • Naturlige ingredienser: Produktet kan inneholde naturlige ingredienser som er kjent for sine antioksidantegenskaper og beskyttelse mot ytre påvirkninger.
  • Bruksanvisning: Påfør kremen forsiktig rundt øyeområdet og på leppene som en del av din daglige hudpleierutine.

NUXE Nuxuriance Ultra Øye-/Leppekrem er ideell for de som ønsker spesiell pleie for de sensitive områdene rundt øynene og leppene. Den er utviklet for å bekjempe aldringstegn og gi næring til disse spesielle hudområdene. Som med alle hudpleieprodukter, er det viktig å gjøre en hudfølsomhetstest før du bruker produktet for å sikre at det passer for din hudtype.

Egenskaper

Navn: NUXE Nuxuriance Ultra øye-/leppekrem 15ml

Leverandør: Bonaventura Sales As

Varenummer: 941911

Ingredienser

Aqua/water, coco-caprylate/caprate, helianthus annuus (sunflower) seed oil, arachidyl alcohol, glycerin, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, hydroxyethyl urea, behenyl alcohol, tocopherol, parfum/fragrance, arachidyl glucoside, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, albizia julibrissin bark extract, dehydroacetic acid, caffeine, sodium gluconate, sodium stearoyl glutamate, butylene glycol, polysorbate 60, sorbitan isostearate, bougainvillea glabra leaf cell extract, hyaluronic acid, ammonium lactate, sodium hydroxide, alteromonas ferment extract, theobroma cacao (cocoa) leaf cell extract, undaria pinnatifida extract, crocus sativus flower extract, benzyl alcohol, sodium benzoate, darutoside [n3203/b].

Handlekurv
NUXE Nuxuriance Ultra øye-/leppekrem 15mlNUXE Nuxuriance Ultra øye-/leppekrem 15ml
kr 349,00 ink. mva.
Skroll til toppen