-26%

NUXE Merveillance Lift Glow Cream 50 ml

NUXE Merveillance Lift Glow Cream er en hudkrem som er designet for å gi huden en strålende glød samtidig som den jobber med å bekjempe tegn på aldring.

Opprinnelig pris var: kr 539,00.Nåværende pris er: kr 399,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 10.78

Produktinformasjon

NUXE Merveillance Lift Glow Cream er en hudkrem som er designet for å gi huden en strålende glød samtidig som den jobber med å bekjempe tegn på aldring.

Fordeler med NUXE Merveillance Lift Glow Cream

  • Glow-økende krem: Merveillance Lift Glow Cream er formulert for å gi huden din en sunn og naturlig glød. Den kan hjelpe huden din til å se frisk og ungdommelig ut.
  • Anti-aldring: Kremen inneholder aktive ingredienser som kan bidra til å redusere synlige aldringstegn, som fine linjer og rynker. Den hjelper også med å forbedre hudens fasthet og elastisitet.
  • Fuktighetsgivende: Den gir også fuktighet til huden, noe som kan bidra til å holde den myk og smidig.
  • Lett konsistens: Den har ofte en lett og behagelig konsistens som enkelt kan påføres og absorberes av huden.
  • Naturlige ingredienser: Produktet kan inneholde naturlige ingredienser som er kjent for sine antioksidantegenskaper og beskyttelse mot miljøpåvirkninger.
  • Bruksanvisning: Påfør kremen forsiktig på renset ansikt og nakke som en del av din daglige hudpleierutine.

NUXE Merveillance Lift Glow Cream er ideell for de som ønsker å gi huden en strålende glød samtidig som de jobber med å bekjempe aldringstegn. Den lette konsistensen gjør den enkel å bruke, og den kan gi huden din et friskt og ungdommelig utseende. Som med alle hudpleieprodukter, er det viktig å gjøre en hudfølsomhetstest før du bruker produktet for å sikre at det passer for din hudtype.

Egenskaper

Navn: NUXE Merveillance Lift Glow Cream 50 ml

Leverandør: Bonaventura Sales As

Varenummer: 916409

Ingredienser

AQUA/WATER, GLYCERIN, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, SQUALANE, BEHENYL ALCOHOL, ARACHIDYL ALCOHOL, PARFUM/FRAGRANCE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, SODIUM POLYACRYLATE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, GLYCERYL CAPRYLATE, HYDROXYACETOPHENONE, ARACHIDYL GLUCOSIDE, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, SOLANUM LYCOPERSICUM (TOMATO) FRUIT EXTRACT, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, MICA, CI 77491/IRON OXIDES, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT, UNDARIA PINNATIFIDA EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, DEHYDROACETIC ACID, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, CITRONELLOL, LIMONENE [N4706/A])

Handlekurv
NUXE Merveillance Lift Glow CreamNUXE Merveillance Lift Glow Cream 50 ml
Opprinnelig pris var: kr 539,00.Nåværende pris er: kr 399,00. ink. mva.
Skroll til toppen