-25%

NUXE Huile Prodigieuse Dry Oil Floral 100ml

NUXE Huile Prodigieuse Dry Oil Floral er en tørr olje (også kjent som «dry oil») med en blomstrende duft, som er formulert for å gi næring, mykhet og glød til huden og håret.

kr 299,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
SKU 958448 Kategorier , , , ,

Pris pr. ml: kr. 3.99

Produktinformasjon

NUXE Huile Prodigieuse Dry Oil Floral er en tørr olje (også kjent som «dry oil») med en blomstrende duft, som er formulert for å gi næring, mykhet og glød til huden og håret.

Fordeler med NUXE Huile Prodigieuse Dry Oil Floral

  • Tørr olje: Dette produktet er en tørr olje, noe som betyr at den raskt absorberes av huden og ikke etterlater en fet følelse. Den kan brukes på både kropp, ansikt og hår.
  • Floral duft: NUXE Huile Prodigieuse Dry Oil Floral har en deilig blomstrende duft som kan inkludere noter av blomster som appelsinblomst, magnolia og vanilje. Denne duften gir en behagelig sensorisk opplevelse.
  • Næring og fuktighet: Oljen inneholder nærende ingredienser som kan bidra til å mykgjøre og gi næring til huden og håret. Den kan også hjelpe til med å gi fuktighet til tørr hud.
  • Glødende effekt: Produktet kan gi huden en sunn og naturlig glød, samtidig som det bidrar til å temme krusete hår og gi en glatt finish.
  • Bruksanvisning: Påfør oljen på renset hud eller hårtupper. Du kan bruke den daglig som en del av din hudpleie- og hårpleierutine.

NUXE Huile Prodigieuse Dry Oil Floral er ideell for de som ønsker en luksuriøs og blomstrende tørr olje som gir næring til både hud og hår. Den blomstrende duften gir en ekstra sensorisk opplevelse, og oljen er kjent for å gi en sunn glød og mykhet til huden. Som med alle hudpleieprodukter, er det viktig å sjekke ingredienslisten og gjøre en hudfølsomhetstest før du bruker produktet, spesielt hvis du har sensitiv hud eller allergier.

Egenskaper

Navn: NUXE Huile Prodigieuse Dry Oil Floral 100ml

Leverandør: Bonaventura Sales As

Varenummer: 958448

Ingredienser

COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, DICAPRYLYL ETHER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, CORYLUS AVELLANA (HAZELNUT) SEED OIL, PARFUM/FRAGRANCE, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL, CAMELLIA JAPONICA SEED OIL, TOCOPHEROL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, BORAGO OFFICINALIS SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, ASCORBIC ACID, AQUA/WATER, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, CITRONELLOL, HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL [N2216/C]

Handlekurv
NUXE Huile Prodigieuse Dry Oil Floral 100mlNUXE Huile Prodigieuse Dry Oil Floral 100ml
kr 299,00 ink. mva.
Skroll til toppen