Nordaid D-spray 10 oral vitamin D 30 ml

kr 139,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 4.63

Få nok vitamin D!

Produktinformasjon

Nordaid D-spray 10 oral vitamin D 30 ml er en praktisk måte å sikre at du får nok vitamin D i kostholdet ditt. Denne D-sprayen gir 10 mikrogram vitamin D per spray, som kan bidra til å styrke immunforsvaret og opprettholde sunne bein.

Vitamin D er et viktig næringsstoff som kroppen vår trenger for å fungere optimalt. Det hjelper kroppen å absorbere kalsium, som er nødvendig for å bygge og vedlikeholde sterke bein. Vitamin D spiller også en viktig rolle i å opprettholde et sunt immunforsvar, og kan bidra til å redusere risikoen for visse sykdommer.

Nordaid D-spray 10 oral vitamin D er enkel å bruke. Bare spray en dose på tungen og svelg deretter. Denne smakfulle sprayen inneholder ingen konserveringsmidler, og er enkel å ta med på farten. Du kan enkelt få nok vitamin D hver dag, uansett hvor du er.

Med Nordaid D-spray 10 oral vitamin D 30 ml kan du enkelt sørge for at du får den anbefalte mengden vitamin D hver dag. Dette er spesielt viktig for personer som ikke får nok sollys eller som har mørkere hud, da de kan ha en økt risiko for vitamin D-mangel.

Egenskaper

Navn: Nordaid D-spray 10 oral vitamin D 30 ml

Leverandør:

Varenummer: 820594

Ingredienser

MCT-olje fra kokosolje, kolekalsiferol (vitamin D3).

Inneholder ikke gluten, sitrus, alkohol, laktose, soya, kunstige farge- eller smaksstoffer, eller GMO.

Egnet for vegetarianere.
Handlekurv
Nordaid D-spray 10 oral vitamin D 30 ml
kr 139,00 ink. mva.
Skroll til toppen