Nisim Shampoo for Normal til Fet hodebunn 240 ml

Den unike blandingen av naturlige ingredienser bidrar til å gi næring til hodebunnen og fremme vekst av hår.

kr 309,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 1.29

Produktinformasjon

Effektiv mot hårtap

Nisim Shampoo for Normal til Fet hodebunn er den perfekte løsningen for personer som ønsker å oppnå en sunnere hodebunn og få gjenvekst av hår. Den unike blandingen av naturlige ingredienser bidrar til å gi næring til hodebunnen og fremme vekst av hår.

Styrk og balanser hodebunnen

Nisim Shampoo for Normal til Fet hodebunn er også en effektiv behandling for å styrke og balansere hodebunnen. Den unike blandingen av naturlige ingredienser bidrar til å redusere betennelse og irritasjon i hodebunnen, samtidig som den styrker håret fra røttene. Dette produktet kan hjelpe deg å oppnå sunnere og sterkere hår på kort tid.

Bli kvitt fett hår

Nisim Shampoo for Normal til Fet hodebunn er også en flott måte å bli kvitt fett hår. Den unike blandingen av naturlige ingredienser bidrar til å redusere overskudd av talgproduksjon og gjøre håret mindre fet. Med Nisim Shampoo for Normal til Fet hodebunn kan du oppleve renere og friskere hår og hodebunn.

Effektiv mot hårtap. Brukes ved hormonellt hårtap, ammende kvinner, hårtap etter overgangsalder, genetisk hårtap menn. Mild shampo som kan brukes av hele familien.

Egenskaper

Navn: Nisim Shampoo for Normal til Fet hodebunn 240 ml

Leverandør:

Varenummer: 882799

Ingredienser

Aqua/Water/Eau,Sodium C14-16 Olefin Sulfonate,Sodium Cocoamphoacetate,PEG-4 Rapeseedamide,Cocamidopropyl Betaine,Phenoxyethanol,Glycerin,Lauryl Glucoside,PEG/PPG-120/10 Trimethylolpropane Trioleate,Sodium Chloride,Disodium Cocoyl Glutamate,Sodium Lauryl Glucose Carboxylate,Parfum/Fragrance,Glycine Soja (Soybean) Seed Extract,Panax Ginseng Root Extract,Castanea Sativa (Chestnut) Leaf Extract,Arnica Montana Flower Extract,Hedera Helix (Ivy) Leaf/Stem Extract,Geranium Maculatum Extract,Citric Acid,Laureth-2,Panthenol,Inositol,Cystine,Cysteine,Methionine,Biotin,Hydrolyzed Wheat Protein,Iodopropynyl Butylcarbamate,CI 19140 (Yellow 5),CI 15985 (Yellow 6),Linalool,Benzyl Salicylate,Alpha-Isomethyl Ionone

Handlekurv
Nisim Shampoo for Normal til Fet hodebunn 240 ml
kr 309,00 ink. mva.
Skroll til toppen