Møllers Pharma Vegetabilsk Omega-3 og Vitamin D3

kr 284,90 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. kapsel kr: 9,50

Möller’s Pharma Vegetabilsk Omega-3 og Vitamin D3 er for et daglig tilskudd for veganere, vegetarianere og fleksitarianere som inneholder omega-3-fettsyrene EPA og DHA samt vitamin D.

Produktinformasjon

30 kapsler

Möller’s Pharma Vegetabilsk Omega-3 og Vitamin D3 er et 100% plantebasert kosttilskudd som inneholder omega-3 fettsyrene DHA og EPA av vegetabilsk opprinnelse. DHA og EPA er essensielle fettsyrer som bidrar til normal hjerte- , hjerne- og synsfunksjon. I tillegg inneholder kapslene 100% plantebasert vitamin D3 som er viktig for immunsystemet, ben, tenner og muskler.

Kan brukes av gravide og ammende.

Möller’s Pharma Vegetabilsk Omega-3 og Vitamin D3 er pakket i en FSC-sertifisert pappeske. FSC (Forest Stewardship Council) setter standarder for ansvarlig forvaltning av skog over hele verden, og når et produkt er FSC-sertifisert er emballasjen lagd med trær fra ansvarlige kilder.

Möller’s Pharma er et merke som er utviklet eksklusivt for apotek, og produktene gjennomgår strenge kontroller for å sikre høy kvalitet i hvert produkt.

 

Anbefalt bruk

Anbefalt døgndose

Voksne og barn over 3 år: 1 kapsel daglig

Anbefaltes ikke til til barn under 3 år.

Kosttilskuddet inneholder D-vitamin, og bør ikke komineres med andre kosttilskudd eller legemidler som inneholder D-vitamin uten anbefaling fra lege.

Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil.

 

Næringsinnhold

1 kapsel inneholder:

Algeolje (vegansk) 625 mg, omega-3-fettsyrer 256 mg (hvorav EPA 6,25 mg, DHA 250 mg), vitamin D3 10 µg (200 %*).

*% av referanseverdi

 

Egenskaper

Navn: Möller’s Pharma Vegetabilsk Omega-3 og Vitamin D3

Leverandør: Orkla Health Norge

Varenummer: 995269

Ingredienser

Algeolje, modifisert stivelse (hydroksypropylstivelse), konsistensmiddel (glyserol), geleringsmiddel (karragenan), surhetsregulerende middel (dinatriumfosfat), kolekalciferol, antioksidant (tokoferolrikt ekstrakt, askorbylpalmitat).

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Møllers Pharma Vegetabilsk Omega-3 og Vitamin D3
kr 284,90 ink. mva.
Skroll til toppen