Møllers pharma tran med jod & selen 120 kapsler

kr 196,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. kapsel kr: 1,63

Et helsekosttilskudd for en sunn livsstil

Produktinformasjon

Møllers Pharma Tran med Jod & Selen er et helsekosttilskudd som er rikt på omega-3-fettsyrer, jod og selen, som alle spiller en viktig rolle i å opprettholde en sunn livsstil.

Omega-3-fettsyrer er essensielle fettsyrer som kroppen trenger for å fungere optimalt. Jod er viktig for normal skjoldbruskfunksjon, og selen fungerer som en antioksidant som beskytter kroppen mot skadelige frie radikaler.

Møllers Pharma Tran med Jod & Selen er laget av høykvalitets levertran og inneholder også vitamin D, som er viktig for å styrke bein og tenner.

Disse små kapslene er enkle å svelge og har en nøytral smak, slik at du kan nyte alle fordelene med dette helsekosttilskuddet uten å bekymre deg for ubehagelige smaker eller ettersmak.

Legg Møllers Pharma Tran med Jod & Selen til din daglige rutine for å hjelpe kroppen din med å fungere optimalt og opprettholde en sunn livsstil.

Kan brukes av gravide og ammende.

 

Möller’s Pharma er et merke som er utviklet eksklusivt for apotek, og produktene gjennomgår strenge kontroller for å sikre høy kvalitet i hver kapsel.

Anbefalt bruk

Anbefalt døgndose

Voksne og barn over 11år: 2-4 kapsler daglig

Barn over 3 år som kan svelge kapsler: 2 kapsler daglig

Anbefaltes ikke til til barn under 3 år.

Kosttilskuddet inneholder D-vitamin, og bør ikke komineres med andre kosttilskudd eller legemidler som inneholder D-vitamin uten anbefaling fra lege.

Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil.

Egenskaper

Navn: Møllers pharma tran m/jod&sel

Leverandør: Orkla Health Norge

Varenummer: 904740

Ingredienser

Tran, gelatin (storfe), fuktighetsbevarer (glyserol), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), emulgator (solsikkelecitin), fargestoff (jernoksider og -hydroksider), vitaminer (dl-alfa-tokoferylacetat, retinylpalmitat, kolekalciferol), mineraler (natriumselenitt, kaliumjodid), antioksidant (tokoferolrik ekstrakt).

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Møllers pharma tran med jod & selen 120 kapsler
kr 196,00 ink. mva.
Skroll til toppen