Melatonin Orion 1mg + Magnesium tabletter 30stk

kr 129,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. stk.: kr. 4.3

Kosttilskudd for bedre søvn

Produktinformasjon

Melatonin Orion 1mg + Magnesium tabletter er et kosttilskudd som bidrar til å redusere innsovningstiden og lindre den subjektive opplevelsen av jetlag samt normal muskelfunksjon (muskelkontraksjoner) og nervesystemets normale funksjon.

Kosttilskuddet inneholder ikke laktose, gelatin eller gluten og er vegansk. Tabletten har delestrek som gjør den lett å dele. Anbefales ikke til barn og unge under 18 år, gravide eller ammende.

Anbefalt bruk

Voksne over 18 år: For å redusere innsovningstiden: 1 tablett ved leggetid, men før midnatt. Effekten oppnås ved inntak av 1 mg melatonin. For å lindre opplevelsen av jetlag: ½-1 tablett ved leggetid den første reisedagen, og deretter noen dager etter ankomst til reisemålet. Magnesium 60-120 mg bidrar til normal muskelfunksjon (muskelkontraksjoner) og nervesystemets normale funksjon.

Egenskaper

Navn: Melatonin Orion 1mg + Magnesium tabletter 30stk

Leverandør: Orion Oyj

Varenummer: 809817

Ingredienser

Fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose, hydroksypropylmetylcellulose, tverrbundet natriumkarboksymetylcellulose),magnesiumoksid, antiklumpemiddel(magnesiumsalter av fettsyrer, silika),fargestoff (titandioksid),overflatebehandling (glyserol), melatonin.

Handlekurv
Melatonin Orion 1mg + Magnesium tabletter 30stk
kr 129,00 ink. mva.
Skroll til toppen