L’Occitane Cade Complete Care 50 ml

Formelen inneholder en kombinasjon av nærende ingredienser, som sheaolje, mandelolje og cedertre-ekstrakt, for en komplett opplevelse.

kr 409,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 8.18

Allsidig hudpleie med Cade Complete Care for menn

Produktinformasjon

Alle-i-ett løsning

L’Occitane Cade Complete Care gir en allsidig og komplett løsning for hudpleie. Formelen inneholder en kombinasjon av nærende ingredienser, som sheaolje, mandelolje og cedertre-ekstrakt, for en komplett opplevelse.

Skånsom hudpleie

Cade Complete Care har en mild formel som passer for alle hudtyper, og gir en skånsom og nærende opplevelse. Formulaen gir en jevn og glatt hud, samtidig som den gir beskyttelse og fuktighet.

Naturlige ingredienser

L’Occitane Cade Complete Care inneholder kun naturlige ingredienser, som gir en sikker og effektiv løsning for huden. Du kan være sikker på at du får en ren og naturlig opplevelse.

Egenskaper

Navn: L’Occitane Cade Complete Care 50 ml

Leverandør: L’Occitane Norge AS

Varenummer: 868689

Ingredienser

AQUA/WATER** – GLYCERIN** – VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL** – CETYL ALCOHOL** – CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE** – CETYL PALMITATE** – NEOPENTYL GLYCOL DIETHYLHEXANOATE – DIMETHICONE – METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE** – PEG-20 METHY

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
L’Occitane Cade Complete Care 50 ml
kr 409,00 ink. mva.
Skroll til toppen