iWhite Supreme Whitening tannkrem 75 ml

kr 104,90 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
SKU 986946 Kategorier , , Stikkord ,

Pris pr. ml: kr. 1.39

Tannkrem for hvitere tenner

Produktinformasjon

Oppdag en banebrytende tannkrem som gir deg en strålende, hvitere smil med iWhite Supreme Whitening tannkrem. Denne kraftige tannkremen inneholder en unik formel som ikke bare fjerner overflateflekker, men også trenger dypt inn i tennene for å fjerne dype flekker og misfarging, slik at du kan se en synlig forbedring på bare en uke.

Hvitere tenner på en skånsom måte: Med sin skånsomme formel og milde blekeegenskaper, iWhite Supreme Whitening tannkrem er trygg for daglig bruk. Det er også spesielt utviklet for å styrke tennene og gi deg en frisk, ren følelse hele dagen.

Beskytt tennene mot plakk og karies: iWhite Supreme Whitening tannkrem inneholder også fluor som bidrar til å beskytte tennene mot plakk og karies, samt styrker tannemaljen for å forhindre skader og følsomhet. Med sin kraftige kombinasjon av ingredienser er iWhite Supreme Whitening tannkrem det perfekte valget for alle som ønsker et sunnere, hvitere smil.

Hovedtrekk:

  • Gir synlig hvitere tenner på en uke
  • Skånsom og mild formel for daglig bruk
  • Beskytter tennene mot plakk og karies
  • Styrker tannemaljen for å forhindre skader og følsomhet

For daglig bruk.

Egenskaper

Navn: iWhite Supreme Whitening tannkrem 75 ml

Leverandør: Karo Pharma AS

Varenummer: 986946

Ingredienser

Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Disodium Pyrophosphate, Sodium Polyphosphate, Tetrapotassium Pyrophosphate, Sodium Lauryl Sulfate, Alumina, Aroma, Cellulose Gum, Cyclodextrin, Zea Mays Starch, Microcrystalline Cellulose, Sodium Fluoride, Mannitol, Sodium Saccharin, Sodium Hexametaphosphate, Phthalimidoperoxycaproic Acid, Hydrogenated Lechitin, Monosodium Citrate, Limonene, Citric Acid, CI 77891, CI 74160, CI 77499

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer rett hjem til deg.

Handlekurv
iWhite Supreme Whitening tannkrem 75 ml
kr 104,90 ink. mva.
Skroll til toppen