-17%

IDUN Minerals Waterproof Mascara Vatn 10 ml

IDUN Minerals Waterproof Mascara Vatn, en fantastisk mascara som gir langvarig volum og definisjon til dine øyevipper.

Opprinnelig pris var: kr 229,00.Nåværende pris er: kr 189,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 7340074750030 SKU 929066 Kategorier , , , , ,

Pris pr. ml: kr. 22.90

Mascara

Produktinformasjon

IDUN Minerals Waterproof Mascara Vatn, en fantastisk mascara som gir langvarig volum og definisjon til dine øyevipper. Denne vannfaste mascaraen fra IDUN Minerals er tilgjengelig på vårt nettapotek og vil gi deg et imponerende utseende som varer hele dagen.

IDUN Minerals Waterproof Mascara Vatn har en unik formel som er spesielt utviklet for å tåle vann og fuktighet. Den gir øyevippene dine et intenst volum og definisjon uten å smitte av eller smuldre.

Mascaraen er beriket med nærende mineraler og naturlige ingredienser som gir pleie og beskyttelse til vippene dine. Den er også fri for parfyme og parabener, noe som gjør den skånsom for selv de mest sensitive øyne.

IDUN Minerals Waterproof Mascara Vatn har en spesialutformet børste som når hver eneste vippe og gir en jevn og presis påføring. Den løfter og skiller vippene, og skaper et imponerende volum og definisjon som varer hele dagen.

For å bruke IDUN Minerals Waterproof Mascara Vatn, hold børsten ved roten av vippene og dra den forsiktig oppover mot tuppene. Du kan påføre flere lag for ekstra volum og intensitet.

Egenskaper

Navn: IDUN Minerals Waterproof Mascara Vatn 10 ml

Leverandør: Letsfaceit Nordic As

Varenummer: 929066

Ingredienser

Aqua, PPG-17/IPDI/DMPA Copolymer, Kaolin, Cera Alba, Polyurethane-35, Jojoba Wax PEG-120 Esters, Methylpropanediol, Mica, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Sorbitol, Potassium Sorbate, Cellulose, Hectorite, Xanthan Gum, Citric Acid, Panthenol, Tocopherol, Caprylhydroxamic Acid, Glycerin, Tropolone, C.I. 77499.

Handlekurv
IDUN Minerals Waterproof Mascara VatnIDUN Minerals Waterproof Mascara Vatn 10 ml
Opprinnelig pris var: kr 229,00.Nåværende pris er: kr 189,00. ink. mva.
Skroll til toppen