IDUN Minerals Undereye Concealer Medium 6 ml

IDUN Minerals Undereye Concealer Medium, en effektiv concealer spesielt utviklet for å dekke mørke ringer og ujevnheter under øynene.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 7340074720323 SKU 993885 Kategorier , , , , ,

Pris pr. ml: kr.

Concealer

Produktinformasjon

IDUN Minerals Undereye Concealer Medium, en effektiv concealer spesielt utviklet for å dekke mørke ringer og ujevnheter under øynene. Denne concealeren fra IDUN Minerals er tilgjengelig på vårt nettapotek og vil gi deg en feilfri og strålende hud rundt øyeområdet.

Concealeren har en silkemyk og kremet formel som glir jevnt på huden. Den gir en jevn og naturlig dekkevne samtidig som den lysner og oppfrisker området under øynene.

Concealeren er beriket med pleiende mineraler og naturlige ingredienser som bidrar til å fukte og beskytte den delikate huden rundt øynene. Den er spesielt utviklet for å være skånsom mot sensitiv hud og er fri for parfyme og parabener.

IDUN Minerals Undereye Concealer Medium har en medium nyanse som passer perfekt til å dekke mørke ringer og ujevnheter under øynene. Den gir en naturlig og jevn hudtone og gir deg en strålende og ungdommelig utseende.

For å bruke IDUN Minerals Undereye Concealer Medium, påfør concealeren forsiktig under øynene ved å tappe eller stryke den forsiktig med fingeren. Blend godt for en naturlig og feilfri finish.

Egenskaper

Navn: IDUN Minerals Undereye Concealer Medium 6 ml

Leverandør: Letsfaceit Nordic As

Varenummer: 993885

Ingredienser

AQUA (WATER), ISONONYL ISONONANOATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, GLYCERIN, ETHYLHEXYL PALMITATE, BORON NITRIDE, POLYGLYCERYL-2 OLEATE, PHENOXYETHANOL, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, MAGNESIUM SULFATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, POLYGLYCERYL-2 STEARATE, SODIUM DEHYDROACETATE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, ALUMINUM HYDROXIDE, May contain, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES)

Handlekurv
Skroll til toppen