-18%

IDUN Minerals Matte Leppestift Lingon 4 gram

IDUN Minerals Matte Leppestift Lingon, en fantastisk matte leppestift som gir deg intens farge og en vakker matt finish.

Opprinnelig pris var: kr 219,00.Nåværende pris er: kr 179,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 7340074761098 SKU 841246 Kategorier , , , , ,

Pris pr.g.: kr. 54.75

Leppestift

Produktinformasjon

IDUN Minerals Matte Leppestift Lingon, en fantastisk matte leppestift som gir deg intens farge og en vakker matt finish. Denne matte leppestiften fra IDUN Minerals er tilgjengelig i 4 gram størrelse på vårt nettapotek og vil gi deg et dristig og sofistikert utseende.

IDUN Minerals Matte Leppestift Lingon har en silkemyk og pigmentrik formel som glir jevnt på leppene. Den gir en dyp og mettet farge med en matt finish som varer i timevis uten å tørke ut leppene.

Leppestiften er beriket med pleiende ingredienser som naturlig olivenolje og E-vitamin, som bidrar til å bevare leppenes naturlige fuktighet og beskytte mot tørrhet. Den gir også en jevn og komfortabel påføring uten å føles tør eller stram.

IDUN Minerals Matte Leppestift Lingon har en vakker nyanse av lingonbær, en rik og dristig farge som legger til en unik touch til din leppemakeup. Den er ideell for å skape et dristig og elegant utseende.

For å bruke IDUN Minerals Matte Leppestift Lingon, påfør leppestiften direkte på leppene med jevne strøk. Start fra midten og jobb deg ut mot kantene for en nøyaktig og presis påføring. Du kan også bruke en leppebørste for en enda mer definert applikasjon.

Egenskaper

Navn: IDUN Minerals Matte Leppestift Lingon 4 gram

Leverandør: Letsfaceit Nordic As

Varenummer: 841246

Ingredienser

Diisostearyl Malate, Synthetic Wax, Cera Microcristallina, Silica, Polybutene, Tocopheryl Acetate, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Rubus Chamaemorus Seed Oil, [+/-] +/- C.I. 77891, C.I. 77491, C.I. 77492, C.I. 77499

Handlekurv
IDUN Minerals Matte Leppestift LingonIDUN Minerals Matte Leppestift Lingon 4 gram
Opprinnelig pris var: kr 219,00.Nåværende pris er: kr 179,00. ink. mva.
Skroll til toppen