-18%

IDUN Minerals Matte Leppestift Jungfrubær 4 gram

IDUN Minerals Matte Leppestift Jungfrubær, en vakker matte leppestift som gir deg intens farge og en langvarig holdbarhet.

Opprinnelig pris var: kr 219,00.Nåværende pris er: kr 179,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 7340074761036 SKU 845483 Kategorier , , , , ,

Pris pr. g.: kr. 54.75

Leppestift

Produktinformasjon

IDUN Minerals Matte Leppestift Jungfrubær, en vakker matte leppestift som gir deg intens farge og en langvarig holdbarhet. Denne matte leppestiften fra IDUN Minerals er tilgjengelig på vårt nettapotek og vil gi deg et trendy og sofistikert utseende.

IDUN Minerals Matte Leppestift Jungfrubær har en silkemyk og pigmentrik formel som glir jevnt på leppene. Den gir en dyp og mettet farge med en matt finish som varer i timevis uten å tørke ut leppene.

Leppestiften er beriket med pleiende ingredienser som naturlig olivenolje og E-vitamin, som bidrar til å bevare leppenes naturlige fuktighet og beskytte mot tørrhet. Den gir også en jevn og komfortabel påføring uten å føles tør eller stram.

IDUN Minerals Matte Leppestift Jungfrubär har en vakker nyanse av røde bær, perfekt for å skape et dristig og elegant utseende. Den er ideell for både hverdagsbruk og spesielle anledninger, og gir deg en stilig og sofistikert stil.

For å bruke IDUN Minerals Matte Leppestift Jungfrubär, påfør leppestiften direkte på leppene med jevne strøk. Start fra midten og jobb deg ut mot kantene for en nøyaktig og presis påføring. Du kan også bruke en leppebørste for en enda mer definert applikasjon.

Egenskaper

Navn: IDUN Minerals Matte Leppestift Jungfrubär 4 gram

Leverandør: Letsfaceit Nordic As

Varenummer: 845483

Ingredienser

Diisostearyl Malate, Synthetic Wax, Cera Microcristallina, Silica, Polybutene, Tocopheryl Acetate, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Rubus Chamaemorus Seed Oil, [+/-] C.I. 77891, C.I. 77491, C.I. 75470, C.I. 42090

Handlekurv
IDUN Minerals Matte Leppestift JungfrubærIDUN Minerals Matte Leppestift Jungfrubær 4 gram
Opprinnelig pris var: kr 219,00.Nåværende pris er: kr 179,00. ink. mva.
Skroll til toppen