-25%

IDUN Minerals Liquid Foundation Brush

IDUN Minerals Liquid Foundation Brush, en profesjonell børste spesielt designet for påføring av flytende foundation.

Opprinnelig pris var: kr 199,00.Nåværende pris er: kr 149,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 7340074780044 SKU 911418 Kategorier , ,

Børste

Produktinformasjon

IDUN Minerals Liquid Foundation Brush, en profesjonell børste spesielt designet for påføring av flytende foundation. Denne foundationbørsten fra IDUN Minerals vil hjelpe deg med å oppnå en jevn og feilfri påføring av flytende foundation.

IDUN Minerals Liquid Foundation Brush har et unikt og ergonomisk design som gjør det enkelt å påføre foundation jevnt over ansiktet. Den er laget med syntetiske børstehår av høy kvalitet som er myke og tette, og som gir en jevn og feilfri påføring av flytende foundation.

Børsten har en flat og avrundet form som gjør det enkelt å komme til i alle ansiktsområder, inkludert rundt nese og øyne. Den gir en presis påføring og jevner ut foundationen for en naturlig og feilfri finish.

IDUN Minerals Liquid Foundation Brush er også enkel å rengjøre og vedlikeholde. Du kan vaske børsten regelmessig med mild såpe eller børsterens for å holde den ren og i god stand.

For å bruke IDUN Minerals Liquid Foundation Brush, påfør en liten mengde flytende foundation på baksiden av hånden eller på en palett. Dypp deretter børsten forsiktig i foundationen og påfør den jevnt på huden med sveipende bevegelser. Bygg opp dekningen etter behov.

Egenskaper

Navn: IDUN Mineral Liquid Foundation Brush

Leverandør: Letsfaceit Nordic As

Varenummer: 911418

Ingredienser

Letsfaceit Nordic As

Handlekurv
IDUN Minerals Liquid Foundation BrushIDUN Minerals Liquid Foundation Brush
Opprinnelig pris var: kr 199,00.Nåværende pris er: kr 149,00. ink. mva.
Skroll til toppen