-18%

Idun minerals lipgloss felicia 6 ml

IDUN Minerals Lipgloss Felicia, en vakker leppeglans som gir glans og pleie til leppene dine.

Opprinnelig pris var: kr 219,00.Nåværende pris er: kr 179,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 7340074760046 SKU 967717 Kategorier , , , , ,

Pris pr. ml: kr. 36.50

Lipgloss

Produktinformasjon

IDUN Minerals Lipgloss Felicia, en vakker leppeglans som gir glans og pleie til leppene dine. Denne leppeglansen fra IDUN Minerals er tilgjengelig på vårt nettapotek og vil gi deg myke og velpleide lepper med en strålende finish.

IDUN Minerals Lipgloss Felicia har en lett og ikke-klebrig formel som smelter på leppene og gir en behagelig følelse. Den gir en vakker glans til leppene, samtidig som den holder dem fuktige og næret gjennom dagen.

Leppeglansen er beriket med pleiende ingredienser som naturlig olivenolje og vitamin E, som gir fuktighet og beskyttelse til leppene. Den gir også en myk og glatt tekstur, som gjør påføringen jevn og enkel.

IDUN Minerals Lipgloss Felicia har en nydelig nyanse som gir en subtil og naturlig farge til leppene dine. Den kan brukes alene for et friskt og naturlig utseende, eller over en leppestift for å legge til ekstra glans og intensitet.

For å bruke IDUN Minerals Lipgloss Felicia, påfør et jevnt lag på leppene med applikatoren. Start fra midten og jobb deg ut mot kantene. Du kan påføre et ekstra lag for en mer intens glans.

Egenskaper

Navn: Idun minerals lipgloss felicia 6 ml

Leverandør: Letsfaceit Nordic As

Varenummer: 967717

Ingredienser

Polybutene, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Mica, Octyldodecanol, Silica Dimethyl Silylate, Hydrogenated Castor Oil, Rubus Chamaemorus Seed Oil, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, +/- C.I. 15850, C.I. 77492, C.I. 77891

Handlekurv
IDUN Minerals Lipgloss FeliciaIdun minerals lipgloss felicia 6 ml
Opprinnelig pris var: kr 219,00.Nåværende pris er: kr 179,00. ink. mva.
Skroll til toppen