-21%

IDUN Minerals Lipgloss Anna 6 ml

IDUN Minerals Lipgloss Anna, en vakker leppeglans som gir naturlig glans og fuktighet til leppene dine.

Opprinnelig pris var: kr 189,00.Nåværende pris er: kr 149,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 7340074760138 SKU 859043 Kategorier , , , , ,

Pris pr. ml: kr. 31.50

Lipgloss

Produktinformasjon

IDUN Minerals Lipgloss Anna, en vakker leppeglans som gir naturlig glans og fuktighet til leppene dine. Denne leppeglansen fra IDUN Minerals er tilgjengelig i 6 ml størrelse på vårt nettapotek og vil gi deg myke og velpleide lepper med en subtil og elegant glans.

IDUN Minerals Lipgloss Anna har en lett og behagelig formel som smelter på leppene og gir en naturlig og strålende glans. Den gir leppene en myk og glatt tekstur samtidig som den holder dem fuktige og beskyttet gjennom dagen.

Leppeglansen er beriket med pleiende ingredienser som naturlig olivenolje og E-vitamin, som bidrar til å bevare leppenes naturlige fuktighet og beskytte mot tørrhet. Den gir næring til leppene og etterlater dem myke og velpleide.

IDUN Minerals Lipgloss Anna har en subtil og elegant farge som passer til enhver anledning. Den gir leppene en vakker glans og kan brukes alene for et naturlig og friskt utseende eller over en leppestift for å legge til ekstra glans og intensitet.

For å bruke IDUN Minerals Lipgloss Anna, påfør et jevnt lag på leppene med applikatoren. Start fra midten og jobb deg ut mot kantene. Du kan påføre et ekstra lag for å bygge opp fargen og glansen etter ønske.

Egenskaper

Navn: IDUN Minerals Lipgloss Anna 6 ml

Leverandør: Letsfaceit Nordic As

Varenummer: 859043

Ingredienser

Polybutene, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Mica, Octyldodecanol, Silica Dimethyl Silylate, Hydrogenated Castor Oil, Tocopheryl Acetate, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Rubus Chamaemorus Seed Oil, +/- C.I. 77891, C.I. 45410, C.I. 77492, C.I. 77491

Handlekurv
IDUN Minerals Lipgloss AnnaIDUN Minerals Lipgloss Anna 6 ml
Opprinnelig pris var: kr 189,00.Nåværende pris er: kr 149,00. ink. mva.
Skroll til toppen