IDUN Minerals Lengthening Mascara Magna 12 ml

IDUN Minerals Lengthening Mascara Magna, en førsteklasses mascara som gir en imponerende lengde og definisjon til vippene dine.

kr 199,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 7340074750092 SKU 972481 Kategorier , , ,

Pris pr. ml: kr. 16.58

Mascara

Produktinformasjon

IDUN Minerals Lengthening Mascara Magna, en førsteklasses mascara som gir en imponerende lengde og definisjon til vippene dine. Denne mascaraen er tilgjengelig i 12 ml størrelse på vårt nettapotek og er ideell for å skape et glamorøst og sofistikert utseende.

Mascararen er formulert med høykvalitets ingredienser som gir en jevn og langvarig påføring. Den spesielt utformede børsten når hver enkelt vippe, fra rot til spiss, og gir øyeblikkelig lengde og definisjon uten å klumpe seg eller smuldre.

Mascaraen har en lett tekstur som gjør det enkelt å bygge opp lag for ekstra volum og intensitet etter ønske. Den forlenger og separerer vippene, slik at de ser lengre og mer definerte ut. Resultatet er vakre og dramatiske øyne som vil tiltrekke seg oppmerksomhet.

Produktet er beriket med pleiende ingredienser som pleier og styrker vippene. Den er også fri for parfyme, parabener og gluten, noe som gjør den egnet for sensitiv hud og kontaktlinsebrukere.

For å bruke IDUN Minerals Lengthening Mascara Magna, plasser børsten ved vipperoten og dra den forsiktig oppover i zigzag-bevegelser for å separere vippene og skape lengde. Bygg opp flere lag for ekstra intensitet og volum.

Bestill IDUN Minerals Lengthening Mascara Magna i dag og opplev imponerende lengde og definisjon på vippene dine. Skap et glamorøst og sofistikert utseende med denne førsteklasses mascaraen fra vårt nettapotek. Få vakre og dramatiske øyne som vil gjøre inntrykk med IDUN Minerals Lengthening Mascara Magna.

Egenskaper

Navn: IDUN Minerals Lenghtening Mascara Magna 12 ml

Leverandør: Letsfaceit Nordic As

Varenummer: 972481

Ingredienser

AQUA COPERNICIA CERIFERA CERA SYNTHETIC BEESWAX GLYCERYL STEARATE STEARIC ACID PALMITIC ACID BUTYLENE GLYCOL CERA MICROCRISTALLINA VP/HEXADECENE COPOLYMER RICINUS COMMUNIS SEED OIL AMINOMETHYL PROPANOL ACACIA SENEGAL GUM PHENOXYETHANOL CAPRYLYL GLYCOL HYDROXYETHYLCELLULOSE SODIUM DEHYDROACETATE MYRISTIC ACID LAURIC ACID OLEIC ACID LECITHIN TOCOPHEROL ASCORBYL PALMITATE CITRIC ACID C.I. 77499

Handlekurv
IDUN Minerals Lengthening Mascara MagnaIDUN Minerals Lengthening Mascara Magna 12 ml
kr 199,00 ink. mva.
Skroll til toppen