IDUN Minerals flytende eyelinerpen sort

IDUN Minerals Flytende Eyelinerpen Sort, en profesjonell eyelinerpen spesielt designet for å skape definerte og dramatiske øyne.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Eyelinerpenn

Produktinformasjon

IDUN Minerals Flytende Eyelinerpen Sort, en profesjonell eyelinerpen spesielt designet for å skape definerte og dramatiske øyne. Denne flytende eyelinerpennen fra IDUN Minerals er tilgjengelig på vårt nettapotek og vil hjelpe deg med å oppnå en nøyaktig og feilfri påføring av eyeliner.

Pennen har en smal og presis børstetupp som gir deg full kontroll over påføringen. Den flytende formelen glir jevnt og tørker raskt for å gi en intens og langvarig farge.

Eyelinerpennen er beriket med mineraler og naturlige ingredienser som bidrar til å pleie og beskytte den sensitive huden rundt øynene. Den er spesielt formulert for å være skånsom mot sensitiv hud og er fri for parfyme og parabener.

Pennen gir deg muligheten til å skape ulike looks, enten du ønsker en subtil hverdagsliner eller en mer dristig og dramatisk cat-eye. Den gir en presis og skarp linje som varer hele dagen uten å smitte eller falme.

For å bruke IDUN Minerals Flytende Eyelinerpen Sort, påfør langs øvre vippekant med jevne og presise bevegelser. Juster tykkelsen og lengden etter ønsket look. La eyelineren tørke i noen sekunder før du åpner øynene helt.

Egenskaper

Navn: IDUN Minerals flytende eyelinerpen sort

Leverandør: Letsfaceit Nordic As

Varenummer: 860210

Ingredienser

Aqua, ALCOHOL DENAT. CHARCOAL POWDER, POLYESTER-5, PVP, PENTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, POLYGLYCERIN-10, POLYGLYCERYL-10 MYRISTATE, POLYGLYCERYL-10 , TEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, SODIUM EHYDROACETATE, C.I. 77499, GLYCERIN, CELLULOSE GUM.

Handlekurv
Skroll til toppen