-18%

IDUN Minerals Creme leppestift Frida 3.6 g

IDUN Minerals Creme leppestift Frida, en fantastisk leppestift som gir vakker farge og fuktighet til leppene dine.

Opprinnelig pris var: kr 219,00.Nåværende pris er: kr 179,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 7340074762033 SKU 961775 Kategorier , , , , ,

Pris pr. g.: kr. 60.83

Leppestift

Produktinformasjon

IDUN Minerals Creme leppestift Frida, en fantastisk leppestift som gir vakker farge og fuktighet til leppene dine. Denne kremete leppestiften fra IDUN Minerals er tilgjengelig på vårt nettapotek og vil gi deg myke og velpleide lepper med en strålende finish.

IDUN Minerals Creme leppestift Frida har en silkemyk og fuktighetsgivende formel som gir en behagelig følelse på leppene. Den gir en jevn påføring og gir leppene en intens og holdbar farge som varer i timevis.

Leppestiften er beriket med pleiende ingredienser som naturlig olivenolje og E-vitamin, som bidrar til å bevare leppenes naturlige fuktighet og beskytte mot tørrhet. Den gir også en jevn og komfortabel påføring uten å føles tørr eller stram.

IDUN Minerals Creme leppestift Frida har en vakker nyanse som passer til enhver anledning. Den kan brukes alene for et subtilt og naturlig utseende, eller kombineres med andre farger for å skape en unik og personlig stil.

For å bruke IDUN Minerals Creme leppestift Frida, påfør et jevnt lag på leppene direkte fra hylsen eller med en leppebørste for mer presisjon. Start fra midten og jobb deg ut mot kantene. Du kan påføre et ekstra lag for en mer intens farge.

Egenskaper

Navn: IDUN Minerals Creme leppestift Frida 3.6 g

Leverandør: Letsfaceit Nordic As

Varenummer: 961775

Ingredienser

Pentaerythrityl Tetraisostearate, Polybutene, Cera Microcristallina, Synthetic Wax, VP/Hexadecene Copolymer, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Octyldodecanol, Caprylic/Capric Triglyceride, Mica, Silica, Tocopherol Acetate, Polyglyceryl-2 Tetrastearate, Phenethyl Alcohol, Capryl Glycol, Rubus Chamaemorus Seed Oil, [+/-] C.I. 77891, C.I. 45410, C.I. 77492.

Handlekurv
IDUN Minerals Creme leppestift FridaIDUN Minerals Creme leppestift Frida 3.6 g
Opprinnelig pris var: kr 219,00.Nåværende pris er: kr 179,00. ink. mva.
Skroll til toppen