-18%

IDUN Minerals Creme Leppestift Elise 3,8 gram

IDUN Minerals Creme leppestift Elise, en fantastisk leppestift som gir vakker farge og fuktighet til leppene dine.

Opprinnelig pris var: kr 219,00.Nåværende pris er: kr 179,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 7340074762019 SKU 846893 Kategorier , , , , ,

Pris pr. ml: kr. 57.63

Leppestift

Produktinformasjon

IDUN Minerals Creme leppestift Elise, en fantastisk leppestift som gir vakker farge og fuktighet til leppene dine. Denne kremete leppestiften fra IDUN Minerals er tilgjengelig på vårt nettapotek og vil gi deg myke og velpleide lepper med en strålende finish.

IDUN Minerals Creme leppestift Elise har en silkemyk og fuktighetsgivende formel som gir en behagelig følelse på leppene. Den gir en jevn påføring og gir leppene en intens og holdbar farge som varer i timevis.

Leppestiften er beriket med pleiende ingredienser som naturlig olivenolje og E-vitamin, som bidrar til å bevare leppenes naturlige fuktighet og beskytte mot tørrhet. Den gir også en myk og glatt tekstur som gjør påføringen enkel og komfortabel.

IDUN Minerals Creme leppestift Elise har en nydelig farge som passer til enhver anledning. Den kan brukes alene for et subtilt og naturlig utseende, eller kombineres med andre farger for å skape en unik og personlig stil.

For å bruke IDUN Minerals Creme leppestift Elise, påfør et jevnt lag på leppene direkte fra hylsen eller med en leppebørste for mer presisjon. Start fra midten og jobb deg ut mot kantene. Du kan påføre et ekstra lag for en mer intens farge.

Egenskaper

Navn: IDUN Minerals Creme Leppestift Elise 3,8 gram

Leverandør: Letsfaceit Nordic As

Varenummer: 846893

Ingredienser

Pentaerythrityl Tetraisostearate, Polybutene, Cera Microcristallina, Synthetic Wax, VP/Hexadecene Copolymer, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Octyldodecanol, Caprylic/Capric Triglyceride, Silica, Tocopheryl Acetate, Polyglyceryl-2 Tetrastearate, Mica, Phenethyl Alcohol, Capryl Glycol, Rubus Chamaemorus Seed Oil, [+/-] C.I. 77891, C.I. 77499 C.I. 42090, C.I. 45410, C.I. 77491, C.I. 77492

Handlekurv
IDUN Minerals Creme leppestift EliseIDUN Minerals Creme Leppestift Elise 3,8 gram
Opprinnelig pris var: kr 219,00.Nåværende pris er: kr 179,00. ink. mva.
Skroll til toppen