-23%

IDUN Minerals Concealer Strandgyllen 2.8 g

IDUN Minerals Concealer Strandgyllen, en fantastisk concealer som dekker ujevnheter og gir en naturlig glød til huden.

Opprinnelig pris var: kr 259,00.Nåværende pris er: kr 199,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 7340074720200 SKU 982102 Kategorier , , , , ,

Pris pr. 92.50

Conceraler

Produktinformasjon

IDUN Minerals Concealer Strandgyllen, en fantastisk concealer som dekker ujevnheter og gir en naturlig glød til huden. Denne concealeren fra IDUN Minerals er tilgjengelig på vårt nettapotek og vil hjelpe deg med å oppnå en feilfri og strålende hudtone.

IDUN Minerals Concealer Strandgyllen har en kremet og lett formel som smelter inn i huden og gir en jevn og naturlig dekkevne. Den bidrar til å skjule mørke ringer under øynene, urenheter, rødhet og andre ujevnheter, og gir en jevn og feilfri hudtone.

Concealeren er beriket med pleiende mineraler og naturlig olivenolje som gir fuktighet til huden og bidrar til å forbedre dens tekstur og utseende. Den er også fri for parfyme og parabener, og er skånsom mot sensitiv hud.

IDUN Minerals Concealer Strandgyllen har en vakker strandgyllen nyanse som passer til mange hudtoner. Den gir en naturlig glød og lysner områder under øynene, og etterlater en frisk og våken look.

For å bruke IDUN Minerals Concealer Strandgyllen, påfør concealeren forsiktig på områder som trenger dekning, for eksempel under øynene, rundt nesen eller på eventuelle ujevnheter. Blend godt inn i huden med fingrene eller en concealerbørste for en jevn og naturlig finish.

Egenskaper

Navn: IDUN Minerals Concealer – Strandgyllen 2.8 g

Leverandør:

Varenummer: 982102

Ingredienser

Isonoyl Isononanoate, Octyldodecanol, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Kaolin, Hydrogenated Castor Oil, Synthetic Wax, Silica, Tocopheryl Acetate, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Simmondosia Chinesis Oil, Silica Dimethyl [+/-] C.I. 77891, C.I. 77492, C.I.77491, C.I. 77499

Handlekurv
IDUN Minerals Concealer StrandgyllenIDUN Minerals Concealer Strandgyllen 2.8 g
Opprinnelig pris var: kr 259,00.Nåværende pris er: kr 199,00. ink. mva.
Skroll til toppen