-15%

IDUN Minerals Concealer Raps 3 ml

IDUN Minerals Concealer Raps, en effektiv concealer som hjelper deg med å dekke ujevnheter og skjule imperfeksjoner på en jevn og naturlig måte.

Opprinnelig pris var: kr 259,00.Nåværende pris er: kr 219,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 7340074720019 SKU 910087 Kategorier , , , , ,

Pris pr. ml: kr. 86.33

Concealer

Produktinformasjon

IDUN Minerals Concealer Raps, en effektiv concealer som hjelper deg med å dekke ujevnheter og skjule imperfeksjoner på en jevn og naturlig måte. Denne concealeren fra IDUN Minerals er tilgjengelig på vårt nettapotek og vil bidra til å gi deg en feilfri og jevn hudtone.

Concealeren har en silkemyk og kremet formel som enkelt glir på huden. Den gir en jevn og naturlig dekkevne samtidig som den bidrar til å redusere synligheten av ujevnheter, rødhet og andre hudproblemer.

Concealeren er beriket med pleiende mineraler og naturlige ingredienser som fukter og beskytter huden. Den er spesielt utviklet for å være skånsom mot sensitiv hud og er fri for parfyme og parabener.

IDUN Minerals Concealer Raps har en nyansert farge som blander seg naturlig med din hudtone. Den gir en jevn og feilfri finish, samtidig som den etterlater huden med et naturlig og strålende utseende.

For å bruke IDUN Minerals Concealer Raps, påfør concealeren forsiktig på ujevnheter eller imperfeksjoner du ønsker å dekke. Blend godt med fingertuppene eller en concealerbørste for å oppnå en naturlig og feilfri finish.

Egenskaper

Navn: IDUN Minerals Concealer Raps 3 ml

Leverandør: Letsfaceit Nordic As

Varenummer: 910087

Ingredienser

Isononyl Isononanoate, Polybutene, Silica, Silica Dimethyl Silylate, VP/Hexadecene Copolymer, Synthetic Wax, Zea Mays Germ Oil, Simmondsia Chinensis Oil, Tocopheryl Acetate, Phenethyl Alcohol, Camelia Sinensis Leaf Extract, Caprylyl Glycol, Stearyl Beeswax, Behenyl Beeswax [+/-] C.I. 77891, C.I. 77492, C.I. 77491, C.I. 77499

Handlekurv
IDUN Minerals Concealer RapsIDUN Minerals Concealer Raps 3 ml
Opprinnelig pris var: kr 259,00.Nåværende pris er: kr 219,00. ink. mva.
Skroll til toppen