-15%

IDUN Minerals concealer Idegran 2,8 gram

Opprinnelig pris var: kr 259,00.Nåværende pris er: kr 219,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 7340074720125 SKU 930284 Kategorier , , , , ,

Pris pr. g.: kr. 92.50

Concealer

Produktinformasjon

IDUN Minerals Concealer Idegran, en effektiv concealer som gir deg muligheten til å dekke ujevnheter og skjule imperfeksjoner på en naturlig måte. Denne concealeren fra IDUN Minerals er tilgjengelig på vårt nettapotek og vil hjelpe deg med å oppnå en feilfri og jevn hudtone.

Concealeren har en silkemyk og kremet formel som glir lett på huden. Den gir en jevn og naturlig dekkevne samtidig som den bidrar til å redusere synligheten av ujevnheter, rødhet og andre hudproblemer.

Concealeren er beriket med pleiende mineraler og naturlige ingredienser som fukter og beskytter huden. Den er spesielt utviklet for å være skånsom mot sensitiv hud og er fri for parfyme og parabener.

IDUN Minerals Concealer Idegran har en nyansert farge som blander seg naturlig med din hudtone. Den gir en jevn og feilfri finish, samtidig som den etterlater huden med et naturlig og strålende utseende.

For å bruke IDUN Minerals Concealer Idegran, påfør concealeren forsiktig på ujevnheter eller imperfeksjoner du ønsker å dekke. Blend godt med fingertuppene eller en concealerbørste for å oppnå en naturlig og feilfri finish.

Egenskaper

Navn: IDUN Minerals concealer Idegran 2,8 gram

Leverandør: Letsfaceit Nordic As

Varenummer: 930284

Ingredienser

Mica, Silica, Zinc Oxide, Kaolin [+/-] C.I. 77891 C.I. 77492, C.I. 77499.

Handlekurv
IDUN Minerals Concealer IdegranIDUN Minerals concealer Idegran 2,8 gram
Opprinnelig pris var: kr 259,00.Nåværende pris er: kr 219,00. ink. mva.
Skroll til toppen