-15%

IDUN Minerals Concealer Havre 3 ml

IDUN Minerals Concealer Havre, en effektiv concealer spesielt formulert for å dekke ujevnheter og gi en naturlig hudtone.

Opprinnelig pris var: kr 259,00.Nåværende pris er: kr 219,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 7340074720026 SKU 934841 Kategorier , , , , ,

Pris pr. ml: kr. 86.33

Concealer

Produktinformasjon

IDUN Minerals Concealer Havre, en effektiv concealer spesielt formulert for å dekke ujevnheter og gi en naturlig hudtone. Denne concealeren fra IDUN Minerals er tilgjengelig på vårt nettapotek og vil hjelpe deg med å oppnå en feilfri og jevn hud.

Concealeren har en silkemyk og kremet formel som glir jevnt på huden. Den gir en jevn og naturlig dekkevne samtidig som den bidrar til å redusere synligheten av ujevnheter, rødhet og andre hudproblemer.

Concealeren er beriket med pleiende mineraler og naturlige ingredienser som bidrar til å fukte og beskytte huden. Den er spesielt utviklet for å være skånsom mot sensitiv hud og er fri for parfyme og parabener.

IDUN Minerals Concealer Havre har en nyanse som passer perfekt for å blande seg inn med din naturlige hudtone. Den gir en jevn og feilfri finish, og gir deg en naturlig og strålende hud.

For å bruke IDUN Minerals Concealer Havre, påfør concealeren forsiktig på ujevnheter, rødhet eller andre områder du ønsker å dekke. Blend godt med fingertuppene eller en concealerbørste for en naturlig og feilfri finish.

Egenskaper

Navn: IDUN Minerals Concealer Havre 3 ml

Leverandør: Letsfaceit Nordic As

Varenummer: 934841

Ingredienser

Isononyl Isononanoate, Polybutene, Silica, Silica Dimethyl Silylate, VP/Hexadecene Copolymer, Synthetic Wax, Zea Mays Germ Oil, Simmondsia Chinensis Oil, Tocopheryl Acetate, Phenethyl Alcohol, Camelia Sinensis Leaf Extract, Caprylyl Glycol, Stearyl Beeswax, Behenyl Beeswax [+/-] C.I. 77891, C.I. 77492, C.I. 77491, C.I. 77499

Handlekurv
IDUN Minerals Concealer HavreIDUN Minerals Concealer Havre 3 ml
Opprinnelig pris var: kr 259,00.Nåværende pris er: kr 219,00. ink. mva.
Skroll til toppen