Flux junior fluorskyll 0,2% jordbær 500 ml

kr 79,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr 0,16

Munnskyll med fluor

Produktinformasjon

Flux Junior Fluorskyll 0,2% Jordbær er en tannpleie løsning spesielt utviklet for barn i alderen 6 og over. Den inneholder 0,2% natriumfluorid, en aktiv ingrediens som hjelper til å bygge opp emaljen og redusere risikoen for hull i tennene. Løsningen har også en deilig og naturlig smak av jordbær, som vil gjøre at barna vil elske å bruke den.

Fluorskyllen er enkel å bruke, barnet skal bare skylle munnen med 10 ml av løsningen i 1 minutt etter tannpuss og spyling. Det er anbefalt å bruke fluorskyllen 1-2 ganger daglig for å oppnå best resultat.

Flux Junior Fluorskyll 0,2% Jordbær er utviklet i samarbeid med tannleger og er klinisk testet for å sikre at den er sikker og effektiv for barns tannhelse. Den hjelper til å bygge opp en sterk tannemalje og fremme god munnhygiene for barnet ditt. Gjør tannpleie til en lek for barnet ditt med Flux Junior Fluorskyll 0,2% Jordbær.

Inneholder ikke alkohol.

Brukes av voksne og barn over 7 år.

Egenskaper

Navn: Flux fluorskyll 0,2% mild mint 500 ml

Leverandør: Trimb Healthcare Ab

Varenummer: 877291

Ingredienser

Aqua, glycerin, xylitol, polysorbate 80, sodium fluorid, citric acid, potassium sorbate, aroma.

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Flux junior fluorskyll 0,2% jordbær 500 ml
kr 79,00 ink. mva.
Skroll til toppen