-31%

Eucerin Sun Dry Touch SPF 50+ 200 ml

Eucerin Sun Dry Touch SPF 50+ er en avansert solkrem som gir høy solbeskyttelse med en matt finish.

Opprinnelig pris var: kr 389,00.Nåværende pris er: kr 269,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 4005800264856 SKU 977104 Kategorier , , Stikkord , , , ,

Pris pr. ml: kr. 1,79

Lett og behagelig solkrem

Produktinformasjon

Eucerin Sun Dry Touch SPF 50+ er en avansert solkrem som gir høy solbeskyttelse med en matt finish. Den lette og oljefrie formelen absorberes raskt i huden, og etterlater en behagelig og tørr følelse uten å føles fet eller klissete. Den bredspektrede SPF 50+ beskytter huden mot UVA- og UVB-stråler, og hjelper til med å forhindre solbrenthet og solrelaterte hudproblemer.

Fordeler med Eucerin Sun Dry Touch SPF 50+

  • Høy solbeskyttelse: Eucerin Sun Dry Touch SPF 50+ gir en pålitelig bredspektret SPF 50+ beskyttelse mot solens skadelige stråler. Den hjelper til med å forhindre solbrenthet og beskytter mot hudskader forårsaket av solen.
  • Matt finish: Den spesielle formelen gir en matt finish på huden, noe som gjør den ideell for de som ønsker en solkrem som ikke etterlater en fet eller glinsende overflate.
  • Lett og oljefri: Solkremen har en lett og oljefri konsistens som raskt absorberes i huden. Den føles behagelig på huden og er egnet for alle hudtyper, inkludert fet og akneutsatt hud.
  • Vannfast: Eucerin Sun Dry Touch er vannfast, noe som gjør den ideell for utendørsaktiviteter og bading. Den gir ekstra beskyttelse selv etter kontakt med vann.

Opplev den avanserte solbeskyttelsen med en matt finish med Eucerin Sun Dry Touch SPF 50+. Ta vare på din hud og nyt solen med selvtillit, vel vitende om at du beskytter huden din mot solens skadelige virkninger. Velkommen til en verden av lett og behagelig solpleie for en matt og tørr følelse!

Egenskaper

Navn: Eucerin Sun Dry Touch SPF 50+ 200 ml

Leverandør: Beiersdorf Ab

Varenummer: 977104

Ingredienser

Aqua, Homosalate, Alcohol Denat, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Tapioca Starch, C12-15 Alkyl Benzoate, Dibutyl Adipate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Stearyl Alcohol, Butylene Glycol Dicaprylate-Dicaprate, Copernicia Cerifera Cera, Glyceryl Stearate, Lauroyl Lysine, Triacontanyl PVP, Glycyrrhetinic Acid, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Glycerin, Chondrus Crispus Extract, Silica Dimethyl Silylate, Sodium Stearoyl Glutamate, Dimethicone, Xanthan Gum, Acrylates-C10-30-Alkyl-Acrylate-Crosspolymer, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Parfum

Handlekurv
Eucerin Sun Dry Touch SPF 50+ 200 mlEucerin Sun Dry Touch SPF 50+ 200 ml
Opprinnelig pris var: kr 389,00.Nåværende pris er: kr 269,00. ink. mva.
Skroll til toppen