-31%

Eucerin Sensitive Protect Sun Spray SPF50+ 200 ml

Eucerin Sensitive Protect Sun Spray SPF50+ er en avansert solspray som gir høy solbeskyttelse til sensitiv hud.

kr 234,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 4005900480392 SKU 958291 Kategorier , , Stikkord , , , ,

Pris pr. ml: kr. 1,70

Produktinformasjon

Eucerin Sensitive Protect Sun Spray SPF50+ er en avansert solspray som gir høy solbeskyttelse til sensitiv hud. Den lette og enkle sprayen gjør påføringen til en lek, og den bredspektrede SPF 50+ beskytter huden mot skadelige UVA- og UVB-stråler. Den spesielt utviklede formelen er skånsom mot sensitiv hud og bidrar til å forhindre solbrenthet, tidlig aldring og andre solrelaterte hudproblemer.

Fordeler med Eucerin Sensitive Protect Sun Spray SPF50+

  • Høy solbeskyttelse: Eucerin Sensitive Protect Sun Spray SPF50+ gir en pålitelig bredspektret SPF 50+ beskyttelse mot solens skadelige stråler. Den beskytter huden effektivt og reduserer risikoen for solbrenthet og hudskader.
  • Enkel påføring: Den praktiske sprayflasken gjør det enkelt å påføre solsprayen jevnt over huden. Den lette konsistensen blir raskt absorbert uten å etterlate en klissete følelse.
  • Skånsom mot sensitiv hud: Formulert spesielt for sensitiv hud, er denne solsprayen fri for parfyme og parabener. Den er dermatologisk testet og har lav risiko for å forårsake irritasjon eller allergiske reaksjoner.
  • Langvarig beskyttelse: Med en flaske på 200 ml har du nok solbeskyttelse til å vare lenge. Denne solsprayen er ideell for hele familien og er perfekt for bruk hjemme eller på ferie.

Opplev den pålitelige solbeskyttelsen og skånsomheten til Eucerin Sensitive Protect Sun Spray SPF50+. Ta vare på din sensitive hud og nyt solen med selvtillit, vel vitende om at du beskytter huden din mot solens skadelige virkninger. Velkommen til en verden av enkel og effektiv solpleie for sensitiv hud!

Egenskaper

Navn: Eucerin Sensitive Protect Sun Spray SPF50+ 200 ml

Leverandør: Beiersdorf Ab

Varenummer: 958291

Ingredienser

Homosalate, Octocrylene, Dicaprylyl Carbonate, Alcohol Denat, Glycerin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, C18-36 Acid Triglyceride, Ceteareth-20, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, VP-Hexadecene Copolymer, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Sodium Acrylates-C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, 1-2-Hexanediol, Phenoxyethanol

Handlekurv
Eucerin Sensitive Protect Sun Spray SPF50+ 200 mlEucerin Sensitive Protect Sun Spray SPF50+ 200 ml
kr 234,00 ink. mva.
Skroll til toppen