-27%

Eucerin Sensitive Protect Sun Spray Transparent SPF30 200 ml

Eucerin Sensitive Protect Sun Spray Transparent SPF30 er spesielt utviklet for å gi effektiv solbeskyttelse til solfølsom hud

Opprinnelig pris var: kr 369,00.Nåværende pris er: kr 268,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 4005800005596 SKU 992084 Kategorier , Stikkord , , , , ,

Pris pr. ml: kr. 1.69

Deilig og gjennomsiktig solspray

Produktinformasjon

Eucerin Sensitive Protect Sun Spray Transparent SPF30 er spesielt utviklet for å gi effektiv solbeskyttelse til solfølsom hud. Den lette og gjennomsiktige sprayen gir deg en behagelig påføring uten å etterlate en synlig hvit rest på huden. Med en bredspektret SPF 30 beskytter denne solsprayen mot både UVA- og UVB-stråler, samtidig som den er skånsom mot sensitiv hud.

Fordeler med med Eucerin Sensitive Protect Sun Spray Transparent SPF30 

  • Høy solbeskyttelse: Solsprayen gir en pålitelig SPF 30-beskyttelse som hjelper til med å forhindre solbrenthet og skader forårsaket av solens stråler. Den beskytter huden mot både UVA- og UVB-stråler, noe som reduserer risikoen for solrelaterte hudproblemer.
  • Transparent og lett: Den gjennomsiktige formelen på denne solsprayen gjør den enkel å påføre jevnt over huden. Den lette konsistensen gir en behagelig opplevelse uten å føles klissete eller tung.
  • Sensitiv omsorg: Spesielt utviklet for sensitiv hud, er denne solsprayen fri for parfyme og parabener. Den er skånsom mot huden og hjelper til med å forhindre irritasjon eller allergiske reaksjoner, slik at du kan nyte solen uten bekymringer.
  • Vannfast: Den vannfaste formelen på Eucerin Sensitive Protect Sun Spray gjør den ideell for bruk under bading eller aktiviteter som får deg til å svette. Du kan føle deg trygg på at beskyttelsen varer selv under fuktige forhold.

Opplev den optimale kombinasjonen av høy solbeskyttelse og sensitiv omsorg med Eucerin Sensitive Protect Sun Spray Transparent SPF30. Ta vare på huden din, og unn deg solens gleder med denne lette og gjennomsiktige solsprayen som gir deg den beskyttelsen du trenger uten synlig rest. Velkommen til en verden av trygg og behagelig solbeskyttelse for sensitiv hud!

Egenskaper

Navn: Eucerin Sensitive Protect Sun Spray Transparent SPF30 200 ml

Leverandør: Beiersdorf Ab

Varenummer: 992084

Ingredienser

 

Handlekurv
Eucerin Sensitive Protect Sun Spray Transparent SPF30 200 mlEucerin Sensitive Protect Sun Spray Transparent SPF30 200 ml
Opprinnelig pris var: kr 369,00.Nåværende pris er: kr 268,00. ink. mva.
Skroll til toppen