-32%

Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+​ 50 ml

Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+ er en avansert solfluid som gir omfattende beskyttelse mot pigmentering av huden.

Opprinnelig pris var: kr 349,00.Nåværende pris er: kr 239,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 4005800238963 SKU 939791 Kategorier , , Stikkord , , , ,

Pris pr. ml: kr. 5,82

Avansert solbeskyttelse mot pigmentering

Produktinformasjon

Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+ er en avansert solfluid som gir omfattende beskyttelse mot pigmentering av huden. Den lette og ikke-komedogene formelen gir høy beskyttelse med bredspektret SPF 50+ mot UVA- og UVB-stråler, som er hovedårsaken til pigmentflekker og ujevn hudtone. Denne solflasken er spesielt utviklet for å redusere synligheten av eksisterende pigmentflekker og hindre dannelsen av nye, samtidig som den gir høy solbeskyttelse.

Fordeler med Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+

  • Høy solbeskyttelse: Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+ gir pålitelig bredspektret SPF 50+ beskyttelse mot solens skadelige stråler. Den hjelper til med å forhindre solbrenthet og beskytter mot hudskader forårsaket av solen.
  • Pigmentkontroll: Den spesielle formelen inneholder ingredienser som bidrar til å redusere synligheten av eksisterende pigmentflekker og hindre dannelsen av nye. Dette gjør den ideell for de som ønsker å oppnå en jevnere hudtone og redusere uønsket hyperpigmentering.
  • Lett og behagelig: Solfluidet har en lett og ikke-komedogen konsistens som raskt absorberes uten å etterlate en klissete følelse. Det er behagelig å bruke og passer for alle hudtyper.
  • Antioxidant-beskyttelse: Beriket med antioksidanter hjelper denne solfluiden til å beskytte huden mot skader forårsaket av frie radikaler, som kan forårsake ytterligere pigmentering.

Opplev den avanserte solbeskyttelsen og pigmentkontrollen med Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+. Ta vare på din hud og nyt solen med selvtillit, vel vitende om at du beskytter huden din mot solens skadelige virkninger samtidig som du arbeider mot å redusere pigmentering. Velkommen til en verden av effektiv og omfattende solpleie for en jevnere og mer ensartet hudtone!

Egenskaper

Navn: Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+​ 50 ml

Leverandør: Beiersdorf Ab

Varenummer: 939791

Ingredienser

Aqua, Alcohol Denat, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Butylene Glycol Dicaprylate-Dicaprate, Ethylhexyl Triazone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Homosalate, Octocrylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Cetearyl Alcohol, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Tapioca Starch, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Glycyrrhetinic Acid, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Glycerin, Tocopherol, Glucosylrutin, Isoquercitrin, Chondrus Crispus Extract, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Glyceryl Stearate, Carbomer, Acrylates-C10-30-Alkyl-Acrylate-Crosspolymer, Sodium Chloride, Dimethicone, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Parfum

Handlekurv
Eucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+​ 50 mlEucerin Pigment Control Sun Fluid SPF50+​ 50 ml
Opprinnelig pris var: kr 349,00.Nåværende pris er: kr 239,00. ink. mva.
Skroll til toppen