-32%

Eucerin Photoaging Control Sun Fluid SPF30​ 50 ml

Eucerin Photoaging Control Sun Fluid SPF30 er en avansert solfluid som gir omfattende beskyttelse mot fotoaldring for huden.

Opprinnelig pris var: kr 299,00.Nåværende pris er: kr 204,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 4005800147319 SKU 960151 Kategorier , , Stikkord , , , ,

Pris pr. ml: kr. 5,98

Produktinformasjon

Eucerin Photoaging Control Sun Fluid SPF30 er en avansert solfluid som gir omfattende beskyttelse mot fotoaldring for huden. Den lette og ikke-komedogene formelen gir høy beskyttelse med bredspektret SPF 30 mot UVA- og UVB-stråler, som er hovedårsaken til tidlig aldring av huden. Denne solflasken er spesielt utviklet for å forhindre dannelse av fine linjer, rynker og pigmentflekker, og den bidrar til å opprettholde hudens elastisitet og ungdommelige glød.

Fordeler med Eucerin Photoaging Control Sun Fluid SPF30​

  • Høy solbeskyttelse: Eucerin Photoaging Control Sun Fluid SPF30 gir pålitelig bredspektret SPF 30 beskyttelse mot solens skadelige stråler. Den hjelper til med å forhindre solbrenthet og beskytter mot hudskader forårsaket av solen.
  • Fotoaldring-kontroll: Den spesielle formelen er utviklet for å motvirke effekten av fotoaldring på huden. Den bidrar til å redusere synligheten av fine linjer, rynker og pigmentflekker, og hjelper til med å opprettholde hudens ungdommelige utseende.
  • Lett og behagelig: Solfluidet har en lett og ikke-komedogen konsistens som raskt absorberes uten å etterlate en klissete følelse. Det er behagelig å bruke og passer for alle hudtyper.
  • Antioxidant-beskyttelse: Beriket med antioksidanter hjelper denne solfluiden til å beskytte huden mot skader forårsaket av frie radikaler, som kan forårsake ytterligere skader på huden.

Opplev den avanserte solbeskyttelsen og fotoaldring-kontrollen med Eucerin Photoaging Control Sun Fluid SPF30. Ta vare på din hud og nyt solen med selvtillit, vel vitende om at du beskytter huden din mot de skadelige virkningene av solen. Velkommen til en verden av effektiv og omfattende solpleie for å bevare hudens ungdommelige glød!

Egenskaper

Navn: Eucerin Photoaging Control Sun Fluid SPF30​ 50 ml

Leverandør: Beiersdorf Ab

Varenummer: 960151

Ingredienser

Aqua, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Alcohol Denat, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Butylene Glycol Dicaprylate-Dicaprate, Ethylhexyl Salicylate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Cetearyl Alcohol, Dibutyl Adipate, Ethylhexyl Triazone, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Tapioca Starch, Sodium Hyaluronate, Glycyrrhetinic Acid, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Glyceryl Stearate, Sodium Stearoyl Glutamate, Acrylates-C10-30-Alkyl-Acrylate-Crosspolymer, Carbomer, Xanthan Gum, Dimethicone, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol

Handlekurv
Eucerin Photoaging Control SunEucerin Photoaging Control Sun Fluid SPF30​ 50 ml
Opprinnelig pris var: kr 299,00.Nåværende pris er: kr 204,00. ink. mva.
Skroll til toppen