-30%

Eucerin Photoaging Control Sun Cream Tinted CC Medium SPF50+ 50 ml

Eucerin Photoaging Control Sun Cream Tinted CC Medium SPF50+ er en avansert solkrem som kombinerer høy solbeskyttelse med hudkorrigering og en naturlig fargetone.

Opprinnelig pris var: kr 349,00.Nåværende pris er: kr 244,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
EAN: 4005800300585 SKU 843777 Kategorier , , , , ,

Pris pr. ml: kr. 6.98

Avansert solbeskyttelse med hudkorrigering

Produktinformasjon

Eucerin Photoaging Control Sun Cream Tinted CC Medium SPF50+ er en avansert solkrem som kombinerer høy solbeskyttelse med hudkorrigering og en naturlig fargetone. Den beskytter huden mot skadelige UVA- og UVB-stråler med en bredspektret SPF 50+. Samtidig gir den huden en jevn og naturlig glød, noe som bidrar til å korrigere ujevnheter og forbedre hudens utseende.

Fordeler med Eucerin Photoaging Control Sun Cream Tinted CC Medium 

  • Høy solbeskyttelse: Denne solkremen gir maksimal beskyttelse mot solens skadelige stråler. Den hjelper til med å forhindre tidlig aldring av huden, solbrenthet og skader forårsaket av solen.
  • Fargetone for perfeksjonering: Den lette fargetonen gir huden en jevn og naturlig glød. Eucerin Photoaging Control Sun Cream Tinted CC Medium bidrar til å korrigere ujevnheter i hudtonen og forbedre hudens utseende, noe som gjør den til et ideelt valg for de som ønsker et feilfritt utseende uten tunge makeupprodukter.
  • Anti-photoaging: Den avanserte formelen bidrar til å motvirke de skadelige effektene av solstrålene på huden. Den bidrar til å redusere synlige tegn på fotoaldring, som rynker og pigmentflekker, slik at huden kan bevare sin ungdommelige og sunne glød.
  • Skånsom og effektiv: Eucerin er kjent for å utvikle produkter som er skånsomme mot huden, og denne solkremen er intet unntak. Den er dermatologisk testet og fri for parfyme, noe som gjør den egnet selv for sensitiv hud.

Opplev den perfekte balansen mellom høy solbeskyttelse, hudkorrigering og naturlig fargetone med Eucerin Photoaging Control Sun Cream Tinted CC Medium SPF50+. Ta vare på huden din, og nyt solen med selvtillit, vel vitende om at du beskytter og forbedrer huden din samtidig. Velkommen til en verden av avansert solpleie med hudperfeksjonering!

Egenskaper

Navn: Eucerin Photoaging Control Sun Cream Tinted CC Medium SPF50+ 50 ml

Leverandør: Beiersdorf AB

Varenummer: 843777

Ingredienser

 

Handlekurv
Eucerin Photoaging Control Sun Cream Tinted CC Medium SPF50+Eucerin Photoaging Control Sun Cream Tinted CC Medium SPF50+ 50 ml
Opprinnelig pris var: kr 349,00.Nåværende pris er: kr 244,00. ink. mva.
Skroll til toppen