Eucerin pH5 Shower Oil parfymert 400 ml

Beskytt og pleie tørr og sensitiv hud med naturlige lipider fra Eucerin pH5 Shower Oil. Opplev renset og beroliget hud med pH5 citrate buffer som gjenoppretter hudens naturlige pH-balanse. Nyt en frisk og mild duft som ikke irriterer eller tørker ut huden. Bevar hudens naturlige beskyttelsesbarriere og fuktighet med Eucerin pH5 Shower Oil.

kr 130,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 
SKU 856077 Kategorier , , ,

Pris pr. ml kr. 0,33

Mild dusjolje for sensitiv hud

Produktinformasjon

Mild rensing for sensitiv hud

Eucerin pH5 Shower Oil er en mild dusjolje spesielt utviklet for å rense sensitiv hud. Denne formelen inneholder pH5 citrate buffer, som gjenoppretter hudens naturlige pH-balanse og beskytter mot uttørking. Med regelmessig bruk vil huden føles renset og beroliget.

Beskytt og pleie tørr og sensitiv hud

Denne dusjoljen inneholder naturlige lipider, som gir intensiv pleie til tørr og sensitiv hud. Disse lipider bidrar til å bevare hudens naturlige beskyttelsesbarriere, samtidig som de gir fuktighet og næring. Huden vil føles myk og glatt etter dusjen.

Frisk og mild duft

Eucerin pH5 Shower Oil har en mild og behagelig duft som etterlater huden følelsen ren og oppfrisket. Duften er utviklet spesielt for sensitiv hud og vil ikke irritere eller tørke ut huden. Mildt parfymert.

Egenskaper

Navn: Eucerin pH5 Shower Oil Travel Size 100 ml

Leverandør: Beiersdorf Ab

Varenummer: 856077

Ingredienser

Glycine Soja Oil,

Laureth-4, MIPA-Laureth Sulfate,

Ricinus Communis Seed Oil, Poloxamer

101, Parfum, Aqua, Propylene Glycol,

Panthenol, Tocopherol, Citric Acid,

Sodium Citrate

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

Handlekurv
Eucerin pH5 Shower Oil parfymert 400 ml
kr 130,00 ink. mva.
Skroll til toppen