Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Eye SPF20 15 ml

Reduser synlige tegn på aldring rundt øynene med Eucerin Hyaluron-Filler Elasticity Eye SPF20. Den er formulert for å gi intensiv pleie og beskyttelse til det sensitive området rundt øynene, samtidig som den bidrar til å forbedre hudens elastisitet og redusere synligheten av fine linjer og rynker. Prøv den i dag og opplev forskjellen selv!

kr 319,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris per ml. kr. 21,27

Reduser synlige tegn på aldring rundt øynene med Eucerin Hyaluron-Filler Elasticity Eye SPF20

Produktbeskrivelse

Eucerin Hyaluron-Filler Elasticity Eye SPF20 er en øyekrem som er spesielt utviklet for å redusere synlige tegn på aldring rundt øynene. Denne øyekremen inneholder en kombinasjon av hyaluronsyre og arctiin, som bidrar til å forbedre hudens elastisitet og redusere synligheten av fine linjer og rynker. For alle hudtyper, moden hud

Formulert for å gi fuktighet og redusere tegn på aldring

Øyekremen gir intensiv pleie og beskyttelse til det sensitive området rundt øynene, samtidig som den gir en lett og ikke-fet konsistens som absorberes raskt i huden. Øyekremen inneholder hyaluronsyre som fyller ut linjer. I tillegg forbedrer øyekremen hudens elastisitet og støtter hudens egen kollagenproduksjon med Kollagen-Elastin kompleks, og motvirker mørke linjer.

Eucerin Hyaluron-Filler Elasticity Eye SPF20 er også beriket med SPF20, som bidrar til å beskytte huden mot skadelige UV-stråler og forebygger videre skade på huden rundt øynene.

Denne øyekremen er også testet av øyeleger og er fri for parfyme og fargestoffer, slik at den er skånsom og trygg å bruke på det sensitive området rundt øynene.

Egenskaper

Navn: Eucerin Hyaluron-Filler Elasticity Eye SPF20 15 ml

Leverandør: Beiersdorf Ab

Varenummer: 970159

Ingredienser

Aqua, Glycerin, Hydrogenated Coco-Glycerides, Butyl Methoxydibenzoylmethane, C12-15 Alkyl Benzoate, Cera Alba, Dicaprylyl Carbonate, Butylene Glycol, Behenyl Alcohol, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Butylene Glycol Dicaprylate/ Dicaprate, Ethylhexyl Triazone, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Methylpropanediol, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Stearyl Alcohol, Sodium Hyaluronate, Arctium Lappa Fruit Extract, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Tocopherol, Palmitic Acid, Stearic Acid, Myristic Acid, Arachidic Acid, Oleic Acid, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Hydroxide, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Lauroyl Lysine, Xanthan Gum, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer hjem til deg. Apotek på nett passer for deg som ønsker apotekvarer til gode priser rett på døren.

 

 

Handlekurv
Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Eye SPF20 15 ml
kr 319,00 ink. mva.
Skroll til toppen