Eucerin DermatoCLEAN Toner 200 ml

Eucerin DermatoCLEAN Toner er en mild toner som er spesielt utviklet for å rense og forberede huden din på påfølgende hudpleie. Den inneholder en mild formel med naturlige aktive ingredienser som gir en forfriskende følelse og etterlater huden myk og glatt.

kr 124,90 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 0,63

Få en grundig rens med Eucerin DermatoCLEAN Toner

Produktinformasjon

Renser huden grundig

Eucerin DermatoCLEAN Toner hjelper deg med å fjerne rester av sminke, smuss og urenheter som kan være igjen på huden din etter rensing. Den inneholder milde, men effektive rensende ingredienser som bidrar til å rense huden grundig og forberede den på påfølgende hudpleie.

Forbered huden på påfølgende hudpleie

Etter rensing er det viktig å forberede huden din på påfølgende hudpleie. Eucerin DermatoCLEAN Toner er spesielt utviklet for å gjøre dette. Den inneholder naturlige aktive ingredienser som gir en forfriskende følelse og hjelper til med å balansere hudens pH-verdi. Dette gjør at huden er klar for påfølgende hudpleieprodukter som kan gi maksimal effekt.

Myk og glatt hud

Eucerin DermatoCLEAN Toner er mild og skånsom mot huden, samtidig som den gir en forfriskende følelse. Den inneholder også fuktighetsgivende ingredienser som etterlater huden myk og glatt. Regelmessig bruk av toneren kan bidra til å forbedre hudens tekstur og gi deg en sunn og strålende hud. Skånsom toner for alle hudtyper.

Egenskaper

Navn: Eucerin DermatoCLEAN Toner 200 ml

Leverandør: Beiersdorf Ab

Varenummer: 899436

Ingredienser

Aqua, Dipropylene Glycol, Glyceryl Glucoside, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Decyl Glucoside, Sodium Citrate, Citric Acid, Cocamidopropyl Betaine, Trisodium EDTA, Sodium Chloride, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer rett hjem til deg.

Handlekurv
Eucerin DermatoCLEAN Toner 200 ml
kr 124,90 ink. mva.
Skroll til toppen