Eucerin Anti-Pigment Spot Corrector 5 ml

Denne spot corrector er en del av Eucerin Anti-Pigment-serien, som er designet for å gi en omfattende og målrettet behandling av pigmentflekker.

kr 249,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 49,80

Reduserer synligheten av pigmentflekker

Produktinformasjon

Inneholder B-resorcinol for å redusere melaninproduksjonen

Eucerin Anti-Pigment Spot Corrector er en effektiv behandling som reduserer synligheten av pigmentflekker og gir en jevnere hudtone. Denne spot correctoren inneholder B-resorcinol, en ingrediens som reduserer overproduksjonen av melanin og hjelper deg med å oppnå en klarere og mer strålende hud.

Rask og synlig effekt

Eucerin Anti-Pigment Spot Corrector gir en rask og synlig effekt, og viser resultater allerede etter to uker med regelmessig bruk. Denne spot correctoren er formulert for å være mild mot huden og passer for alle hudtyper.

Inneholder antioksidanter for å beskytte mot frie radikaler

Eucerin Anti-Pigment Spot Corrector er også formulert for å beskytte huden mot miljøpåvirkninger som kan føre til pigmentflekker og andre hudproblemer. Kremen inneholder antioksidanter som beskytter huden mot skadelige frie radikaler og forhindrer for tidlig aldring av huden.

Egenskaper

Navn: Eucerin Anti-Pigment Night Cream 50 ml

Leverandør: Beiersdorf Ab

Varenummer: 885458

Ingredienser

Alcohol Denat., Aqua, Glycerin, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Glucosylrutin, Isoquercitrin, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer rett hjem til deg.

Handlekurv
Eucerin Anti-Pigment Spot Corrector 5 ml
kr 249,00 ink. mva.
Skroll til toppen