Eucerin Anti-Pigment Dual Serum 30 ml

Dette serumet er en del av Eucerin Anti-Pigment-serien, som er designet for å gi en omfattende og målrettet behandling av pigmentflekker.

kr 595,00 ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Pris pr. ml: kr. 19,83

Reduser synligheten av pigmentflekker med Eucerin Anti-Pigment Dual Serum

Produktinformasjon

Reduser synligheten av pigmentflekker

Eucerin Anti-Pigment Dual Serum er spesielt utviklet for å bekjempe hyperpigmentering og ujevn hudtone. Med en unik kombinasjon av B-Resorcinol og niacinamide, hjelper dette serumet til å hemme produksjonen av melanin og redusere utseendet av pigmentflekker. Bruk daglig for å oppleve en klarere og jevnere hudtone.

Fuktighet og pleie til huden

Eucerin Anti-Pigment Dual Serum gir ikke bare effektiv behandling av pigmentflekker, men serumet inneholder hyaluronsyre som gir fuktighet til huden.

Lett og behagelig tekstur

Eucerin Anti-Pigment Dual Serum har en lett og behagelig tekstur som gjør at den enkelt kan påføres og absorberes av huden. Serumet er dermatologisk testet og egnet for alle hudtyper, selv sensitiv hud. Med mild parfyme.

Egenskaper

Navn: Eucerin Anti-Pigment Dual Serum 30 ml

Leverandør: Beiersdorf Ab

Varenummer: 916830

Ingredienser

Aqua, Alcohol Denat., Butylene Glycol, Glycerin, Octocrylene, Isopropyl Palmitate, Cetearyl Isononanoate, Distarch Phosphate, Methylpropanediol, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Sodium Hyaluronate, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Tocopherol, Glucosylrutin, Sodium Stearoyl Glutamate, Glyceryl Stearate, Sodium Polyacrylate, Dimethicone, Isoquercitrin, Citric Acid, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Parfum

 

Norsk nettapotek som leverer apotekvarer rett hjem til deg.

Handlekurv
Eucerin Anti-Pigment Dual Serum 30 ml
kr 595,00 ink. mva.
Skroll til toppen