-27%

Drop-it Saltvann engangspipetter 20×5 ml

Drop-it gir deg en effektiv og trygg metode for å rense nesen eller øynene og lindre tett nese og tørrhet i neseslimhinnen.

Opprinnelig pris var: kr 67,00.Nåværende pris er: kr 49,00. ink. mva.

Bli medlem og få eksklusive medlemsfordeler som gratis frakt, gratis bind og tamponger, samt eksklusive tilbud. 

Saltvannsøyedråper

Produktinformasjon

Drop-it gir deg en effektiv og trygg metode for å rense nesen eller øynene og lindre tett nese og tørrhet i neseslimhinnen. Hver pakke inneholder 20 praktiske engangspipetter med 5 ml saltvann i hver. Dette gjør det enkelt og hygienisk å ta med seg når man er på farten.

Innhold og bruk:

  • Effektiv neserengjøring: Drop-it Saltvann engangspipetter inneholder en mild og naturlig saltvannsløsning som kan bidra til å fjerne overflødig slim og urenheter fra nesen, og gi en umiddelbar følelse av lettelse.
  • Praktisk engangsdesign: Pipettene er utformet for enkel og praktisk bruk og kan kastes etter bruk, noe som reduserer risikoen for forurensning og infeksjon.
  • Perfekt på farten: Med 20 engangspipetter i hver pakke, er Drop-it Saltvann ideell for å ha med seg på reiser eller i vesken.

Fordeler:

  • Løsner tett nese: Drop-it Saltvann engangspipetter kan bidra til å løsne tett nese og gi en følelse av lettelse.
  • Beskytter neseslimhinnen: De milde ingrediensene i Drop-it Saltvann kan bidra til å beskytte og fukte neseslimhinnen, noe som kan lindre tørrhet og irritasjon.
  • Enkel og praktisk: Pipettene er designet for enkel og praktisk bruk, og er ideelle for de som er på farten eller har en travel livsstil.

Kan brukes av voksne og barn. Inneholder ikke konserveringsmidler.

Egenskaper

Navn: Drop-it Saltvann engangspipetter 20×5 ml

Leverandør: Midsona Norge As

Ingredienser

0,9 % natriumklorid i 100 ml renset vann.

Handlekurv
Drop-it Saltvann engangspipetter 20×5 ml
Opprinnelig pris var: kr 67,00.Nåværende pris er: kr 49,00. ink. mva.
Skroll til toppen